Sorum var Modum düşük

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Modum düşük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 998 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Modum düşük
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Evde kaynana denilen biri var ben hamileyim genel temizlik yapamayacam kış için o yapıyor bugün eltimle halı yikadi sabahtan söyleniyor yok ben seni düşünmüyorum bebeği düşünüyorum yok bilmem ne ben de onlara çay yaptım yemek yaptım diyor sen temizlik yapmıyorsun sabahtandir sancim var inanmıyor modumu düşürüyor ayrı eve ilk günden çıkanlar alninizdan öpüyorum bu yapmacık sinir bozucuya katlanamiyorum tek derdi yiyeyim oturayım gezeyim işe gelince ben eskiden bunu yapardım bunu yapardım diye söyleniyor
Böyle insanlara ne yapsanda asla yaranamazsın malesef en iyisi yapmamak ne halleri varsa görsünler yaparsın bi dert yapmazsın bi dert 😒😒

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Evde kaynana denilen biri var ben hamileyim genel temizlik yapamayacam kış için o yapıyor bugün eltimle halı yikadi sabahtan söyleniyor yok ben seni düşünmüyorum bebeği düşünüyorum yok bilmem ne ben de onlara çay yaptım yemek yaptım diyor sen temizlik yapmıyorsun sabahtandir sancim var inanmıyor modumu düşürüyor ayrı eve ilk günden çıkanlar alninizdan öpüyorum bu yapmacık sinir bozucuya katlanamiyorum tek derdi yiyeyim oturayım gezeyim işe gelince ben eskiden bunu yapardım bunu yapardım diye söyleniyor
Valla kuzum Allah yardımcın olsun gerçekten karşıdaki insan iyi bile olsa bu aynı aile içinde yasanilmiyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar