Kızlar merhaba ben Özlem beni tanıyan var içinizde illaki biz depremden önce Malatya'da oturuyorduk benim öbür bebeğim riskli olduğu için ben sürekli perinatolojiye gittim özel doktorlara gittim baktırdım hani bir sorun varsa vesaire yoktu dburaya da geldim bu üçüncü doktora gitmem hepsi ama farklı doktor ikisin de bir sorun çıkmadı bugün gittiğim doktor 35 haftalık dedi o doğru 2 hafta geri çıkıyor dedi ben de geçen gün geldim bir sıkıntı yoktu dedim niye böyle oldu dedim onlar bana lazım değil de 8-9 haftalık olduğu ultrason resimleri lazım ki bebeği değerlendirelim dedi gerileme var mı yok mu iyi mi kötü mü diye çok moralim bozuldu aşırı derecede nst çekildim gösterecektim doktora doktor çıkmıştı doopler istedi ona da gittim saati geçmiş diye pazartesi randevu vardı doktor yarın geleceksin dedi ama ben de 8-9 haftalık çok resim yok ki 16 23 12 falan haftalık ultrason kağıtları var yani doğanşehir'de Doktorlar eski oturduğumuz yerde çok resim falan ultrason kağıdı vs vermiyordu tüm tarama vs herşeyi de yaptırdım daha geçen gün bir şey yoktu yarına üzüntüden ölmezsem iyi ne yapacağım ya kafam çok karıştı çok üzgünüm 35 haftaya kadar hiçbir şey yoktu