Bende ilk defa duydum ve şok oldum ne saçma bir iki var resim oda istedikleri değilde vermediler bn ne yapayım bu zamana kadar hiç sorun yoktu yarn alırlarsa ki İnşallah başkasına da gitmeyi düşünüyorum ama kziinda galiba çok şükür bir sıkıntı yok değil mi canım ? Herkese aynı şeyi dedi doktor bugün herkes ağlayarak çıktıBir tanem hiç moralini bozma Bana da Larende aynısını yaptılar bu hastanedeki ultrason cihazları gerçekten bozuk hani ben oradaki cihazların hiçbirine güvenmiyorum O yüzden hiç canını sıkma Yarın eğer farklı bir doktor varsa ona gitmeni tavsiye ederim O doktora gitme Yani 9-10 haftalık ultrason kağıtlarına bakıp nasıl bebeğe değerlendirebiliyor Çok saçma bir şey ilk defa duydum hangi doktormuş o Hiç canını sıkma Sonuçta bir şey yaşadın sen sakın sakın sakin ol Yarın bulabilirsen git başka bir doktora görün
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya anladım peki organların da vs bir sorun olmdi değil mi ben ondan korktum ya üzüldüm de zayıf olsun minyon olsun iyi olsun yeter yaaHiç canını sıkma benim oğlumda da son haftalarda gerileme olmuştu 39 da doğurdum ama bebeğin gelişimi 37. Haftaydı