Sorum var Moralim çok bozuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ^^ ÖzLem 💜 ^^ tarafından oluşturulan Moralim çok bozuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,333 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim çok bozuk
Konbuyu başlatan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
İnseallah bı şey yoktur. Korkma bana da 31 haftalıkken 33 haftalık görünüyor ve suyu fazla demişti doktorum iki hafta sonra gittiğimde şuan haftasıyla uyumlu dedi ve suyu normale dönmüş dedi. Zaten gebelik yeterince stresli bir dönem bı de böyle şeyler daha da strese sokuyor insanı. Üzme kendini canm inşirah suresi oku için ferahlasin biraz. Rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inseallah 🤲
Aynen öyle zaten stresli üzgün geçiyor duygular karman corman gerçekten çok şükür düzelmesine iyi olmanıza çok sevindim canım benim bir şey yokken öyle deyince doktor neye uğradığımı şaşırdım kaldım vAlla Allah razı olsun okuyorum canım amin amin amin inşallah sende bende sağ salim alırız inşallah seninde az kaldı canım ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haber et bizede bugün saba çok dua ettim özlemim İnsAllah kızıni sagsaglim kucagina alırsın öykü prensesi💞
Sağolasın canım benim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️🥰 kız öbür bebeğim öyle oldu ya insan bir korkup üzülüyor gerçekten rabbim doğru getrsin inşallah doktor yarın serviste olmazsa öğleden önce giderim diyorum sağolasın canım Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarınıza güzel sağlıklı ömürler versin inşallah ❤️

Canim rabbimin izniyle hiç birşey olmaz doktorlar bazen insanı çok korkutuyorlar küçücük birsey dahi olsa bile benim oğlumun başı büyük diye bi doktor koca kafalı oğlunun zekası geri ola bilir bunu 39 haftamda söyledi 1 hafta boyunca okadar stres yaşadım ağladım ki sende içini ferah tut
İnşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim ❤️ vAlla ay oda kötü olmuş şimdi nasıl peki canım iyi değil mi şükür? Ay Doktorlar bazen yaşatmak için değil öldürmek için konuşuyor gerckten Allah hepimizin tüm gebelerin yardımcısı olsun yaa inşallah ❤️

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle zaten stresli üzgün geçiyor duygular karman corman gerçekten çok şükür düzelmesine iyi olmanıza çok sevindim canım benim bir şey yokken öyle deyince doktor neye uğradığımı şaşırdım kaldım vAlla Allah razı olsun okuyorum canım amin amin amin inşallah sende bende sağ salim alırız inşallah seninde az kaldı canım ❤️

Sağolasın canım benim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️🥰 kız öbür bebeğim öyle oldu ya insan bir korkup üzülüyor gerçekten rabbim doğru getrsin inşallah doktor yarın serviste olmazsa öğleden önce giderim diyorum sağolasın canım Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarınıza güzel sağlıklı ömürler versin inşallah ❤️

İnşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim ❤️ vAlla ay oda kötü olmuş şimdi nasıl peki canım iyi değil mi şükür? Ay Doktorlar bazen yaşatmak için değil öldürmek için konuşuyor gerckten Allah hepimizin tüm gebelerin yardımcısı olsun yaa inşallah ❤️
Amin canım bende korktum karnım çıkmadı ebe beni korkuttu bebek gelismiyormu diye ama masallah üç kilo doğdu şimdi kocaman kız oldu

esra.

Kayıtlı Üye
rank

Evet cnm çok az kaldı bugünde anesteziyle görüştuk Allah kısmet ederse son 10 gün.. rabbim saglikla kucağımiza almayı nasip etsin. 🤲Burdaki herkese çok teşekkür ederim gerçekten zor zamanlarımda yazdığımda güzel moral veriyorlardı özllikle de sen Allah razı olsun hepinizden ❤️🤲

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Amin canım bende korktum karnım çıkmadı ebe beni korkuttu bebek gelismiyormu diye ama masallah üç kilo doğdu şimdi kocaman kız oldu
Maşallah maşallah ne güzel Allah'ım güzel sağlıklı ömürler versin inşallah ❤️🥰 boş laf karınla alakası yok tanıdığım bayağı kilo aldı bebek çok zayıf doğdu yarın inşallah olumlu bir şey derde doktor bakalım ya

Evet cnm çok az kaldı bugünde anesteziyle görüştuk Allah kısmet ederse son 10 gün.. rabbim saglikla kucağımiza almayı nasip etsin. 🤲Burdaki herkese çok teşekkür ederim gerçekten zor zamanlarımda yazdığımda güzel moral veriyorlardı özllikle de sen Allah razı olsun hepinizden ❤️🤲
Evet aklımda hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim ❤️ iki hafta sonra gittiğimde bana da gün verecek 4 haftadan az kaldı sayılır ay canım benim ne demek senden de Allah razı olsun içini rahatlıyorsak yardımcı oluyorsak ne mutlu bize ❤️🥰

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah maşallah ne güzel Allah'ım güzel sağlıklı ömürler versin inşallah ❤️🥰 boş laf karınla alakası yok tanıdığım bayağı kilo aldı bebek çok zayıf doğdu yarın inşallah olumlu bir şey derde doktor bakalım ya
İnsAllah İnsAllah rabbim hayırlı sağlıklı güzel eyler dogumunada az kaldı Allah in izniyle

Zeynep 73

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba ben Özlem beni tanıyan var içinizde illaki biz depremden önce Malatya'da oturuyorduk benim öbür bebeğim riskli olduğu için ben sürekli perinatolojiye gittim özel doktorlara gittim baktırdım hani bir sorun varsa vesaire yoktu dburaya da geldim bu üçüncü doktora gitmem hepsi ama farklı doktor ikisin de bir sorun çıkmadı bugün gittiğim doktor 35 haftalık dedi o doğru 2 hafta geri çıkıyor dedi ben de geçen gün geldim bir sıkıntı yoktu dedim niye böyle oldu dedim onlar bana lazım değil de 8-9 haftalık olduğu ultrason resimleri lazım ki bebeği değerlendirelim dedi gerileme var mı yok mu iyi mi kötü mü diye çok moralim bozuldu aşırı derecede nst çekildim gösterecektim doktora doktor çıkmıştı doopler istedi ona da gittim saati geçmiş diye pazartesi randevu vardı doktor yarın geleceksin dedi ama ben de 8-9 haftalık çok resim yok ki 16 23 12 falan haftalık ultrason kağıtları var yani doğanşehir'de Doktorlar eski oturduğumuz yerde çok resim falan ultrason kağıdı vs vermiyordu tüm tarama vs herşeyi de yaptırdım daha geçen gün bir şey yoktu yarına üzüntüden ölmezsem iyi ne yapacağım ya kafam çok karıştı çok üzgünüm 35 haftaya kadar hiçbir şey yoktu
Cnm üzülme banada öyle dedi 2 hafta geride dediler bebeğimin bir kolu bir bacağı kısa dediler Allah'a şükür bebeğimin hiçbir sorunu yok 1 gebeligimde söylediler orucluydum dedim orucdan dolayı olabilirmi bebeğim gelişmemiş falan dedi bı 15 gün sonra tekrar kontrole gel gitim hiçbir sorun çıkmadı cnm üzülme Allah'a dua et ben çok ağlamıştım

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
İnsAllah İnsAllah rabbim hayırlı sağlıklı güzel eyler dogumunada az kaldı Allah in izniyle
Evet canım ona da az kaldı inşallah herşeyin hayırlısını versin Rabbim hepimiz için inşallah Allah'ım tekrardan güzelce sağlıklı anne olmayı nasip eder bunda yavrumu doya doya sever öper koklarim yine Rabbime şükürler olsun ki sağlıklı 6 yaşına girecek bir oğlum da var inşallah kızımı da sağ salim kucağıma alırm

Cnm üzülme banada öyle dedi 2 hafta geride dediler bebeğimin bir kolu bir bacağı kısa dediler Allah'a şükür bebeğimin hiçbir sorunu yok 1 gebeligimde söylediler orucluydum dedim orucdan dolayı olabilirmi bebeğim gelişmemiş falan dedi bı 15 gün sonra tekrar kontrole gel gitim hiçbir sorun çıkmadı cnm üzülme Allah'a dua et ben çok ağlamıştım
Kız bugünde birine öyle dedi kız şoka girdi resmen perinatoloji git dio o ney dio sasto kaldı kız geri riskli gebelik vs dedi kolu bacağı kısa dedi kötü durumu dedi bugün o doktordan herkes ağlayarak çıktı ya oh çok şükür ❤️ Allah'ım daha güzel günlerini yaşatmayı nasip etsin inşallah bnm.icimde de bir Umut var o kadar doktor doktor gezdim özel perinatoloji hiç bir sorun çıkmadı taramalar vs bugün böyle olunca üzüldüm

esra.

Kayıtlı Üye
rank

Evet aklımda hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim ❤️ iki hafta sonra gittiğimde bana da gün verecek 4 haftadan az kaldı sayılır ay canım benim ne demek senden de Allah razı olsun içini rahatlıyorsak yardımcı oluyorsak ne mutlu b

Evet aklımda hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim ❤️ iki hafta sonra gittiğimde bana da gün verecek 4 haftadan az kaldı sayılır ay canım benim ne demek senden de Allah razı olsun içini rahatlıyorsak yardımcı oluyorsak ne mutlu bize ❤️🥰
Allah razı olsun inseallah bende yazarım doğdu ve sağlıklı diye🤲rabbim ramazan ayı hürmetine bebislerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Aminnn🤲🤲

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Çok Şükür iyi canim ama daha 5 aylik hiç birseyde yok çocuğun yalandan hep korku yapiyorlar

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank

Allah razı olsun inseallah bende yazarım doğdu ve sağlıklı diye🤲rabbim ramazan ayı hürmetine bebislerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Aminnn🤲🤲
İnşallah inşallah ❤️ Allah büyük canım benim hepimize yardm eder rabbim inşallah sağlıklca yavrularımızı kucağımıza alırız ❤️🥰 ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar