Aynen öyle zaten stresli üzgün geçiyor duygular karman corman gerçekten çok şükür düzelmesine iyi olmanıza çok sevindim canım benim bir şey yokken öyle deyince doktor neye uğradığımı şaşırdım kaldım vAlla Allah razı olsun okuyorum canım amin amin amin inşallah sende bende sağ salim alırız inşallah seninde az kaldı canımİnseallah bı şey yoktur. Korkma bana da 31 haftalıkken 33 haftalık görünüyor ve suyu fazla demişti doktorum iki hafta sonra gittiğimde şuan haftasıyla uyumlu dedi ve suyu normale dönmüş dedi. Zaten gebelik yeterince stresli bir dönem bı de böyle şeyler daha da strese sokuyor insanı. Üzme kendini canm inşirah suresi oku için ferahlasin biraz. Rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inseallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağolasın canım benim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun kız öbür bebeğim öyle oldu ya insan bir korkup üzülüyor gerçekten rabbim doğru getrsin inşallah doktor yarın serviste olmazsa öğleden önce giderim diyorum sağolasın canım Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarınıza güzel sağlıklı ömürler versin inşallahHaber et bizede bugün saba çok dua ettim özlemim İnsAllah kızıni sagsaglim kucagina alırsın öykü prensesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim vAlla ay oda kötü olmuş şimdi nasıl peki canım iyi değil mi şükür? Ay Doktorlar bazen yaşatmak için değil öldürmek için konuşuyor gerckten Allah hepimizin tüm gebelerin yardımcısı olsun yaa inşallahCanim rabbimin izniyle hiç birşey olmaz doktorlar bazen insanı çok korkutuyorlar küçücük birsey dahi olsa bile benim oğlumun başı büyük diye bi doktor koca kafalı oğlunun zekası geri ola bilir bunu 39 haftamda söyledi 1 hafta boyunca okadar stres yaşadım ağladım ki sende içini ferah tut