Kizlar muayeneden geeldm bebeğim kilosu 2 bucuk 2 hafta sonra kesin gel dedi 35 haftaligim sizce dogumuma kac gun kaldigini mi soyliceksizce
Sezeryan demedi 2 hafta sonra gel dedi anlamadim ben siz belki bi fikriniz vardirSezeryansa gün verir cnm
Anladm teşekkür ederimSon haftalarda sık takip ederler canım bı sıkıntı olmasin diye normal olacaksa gün söyleyemez sancı baslayinca doğum başlar
Son zamanlarda her hafta bile cagirabiliyorlar canım normal yani kalp atışlarını falan takibe baslarlar37 de Nst ye bağlıyorlar sancı olup olmadığına bakiliyorKizlar muayeneden geeldm bebeğim kilosu 2 bucuk 2 hafta sonra kesin gel dedi 35 haftaligim sizce dogumuma kac gun kaldigini mi soyliceksizce
Banada 36 hafta iken artık her hafta görecem seni dedi nstye bağlıyor sancım varmı yokmu diye son haftalarda normalKizlar muayeneden geeldm bebeğim kilosu 2 bucuk 2 hafta sonra kesin gel dedi 35 haftaligim sizce dogumuma kac gun kaldigini mi soyliceksizce
Sen daha doğum yapmadin mi canimBanada 36 hafta iken artık her hafta görecem seni dedi nstye bağlıyor sancım varmı yokmu diye son haftalarda normal
39+4 günlük abla sancı var ama hala dogurmadim artık gerçekten yoruldum geceleri asla uyku yok sırt ağrısındanSen daha doğum yapmadin mi canim![]()
Oyy canım benim çok az kalmış biraz daha sabır kontrole gitcen mi yakın mı açılman var mı acaba çok heyacanlı Rabbim kolaylıklar versin herşey gönlünce olsun güzel geçer inşaallah çok yormaz annesini39+4 günlük abla sancı var ama hala dogurmadim artık gerçekten yoruldum geceleri asla uyku yok sırt ağrısından
Uygulamaya göre 3 gün kaldı 3 günekadar dogmasa acile gidip bakacam Allah korusun bebek kakasını filan yapıyormuş korktumOyy canım benim çok az kalmış biraz daha sabır kontrole gitcen mi yakın mı açılman var mı acaba çok heyacanlı Rabbim kolaylıklar versin herşey gönlünce olsun güzel geçer inşaallah çok yormaz annesini![]()