Kuzum bunu bilmeme imkanı yok . Devlet cidden ihtiyacı olduğunu düşünse yapar bunu herkes biliyor .. demek ki gerek görmüyorlar çünkü geçen ay dediğine göre eve gelmişlerdi yalan değilse… hadi geçen ay çocuk kıyafetleri pahalı diyerek yardım istedi 8 ve 10 yaşında ki çocuğuna hoş burada kimsenin o kadar büyük bebeği yok bir elif abla var onun da oğlu ve kadın İngiltere de birde 1 yaşında kızı var düşün. Amacı yardım istemek filan değil insanların iyi niyetini suistimal etmek .. yoksa ben buraya yazana kadar kusura bakmasın ama ailemden isterim . Komşusu ile Wi-Fi ti ortak ödüyor bir Wi-Fi parası şuan 300 400 tl yarısını ödeyeceğine o zaman az az evine eşya aldın yada aylık çocuklarının birinden birine kıyafet alsın . Geçenlerde kıyafet için yazdığında
@Mervercan ona ilk başta Facebook sayfalarından bahsetti yardım eden kuruluşlar var diye neden oraya gitmek yerine yine buruya geldi . İkinci aynı konuyu açtığında Merve sinirlenip sildi . Şimdi yeniden başla hesapla açıyor ben bilerek onayladım hesabını yoksa e postası direk spam olarak düşmüştü ne isteyecek diye şimdi de erzak diyor ya ayıptır söylemesi market önüne bile insanlar alsın diye yiyecek bırakan yerler var cidden anlamda ihtiyacı olsa gider oradan bile temin eder . Muhtarlık belediye hepsi yardım ediyor birde şimdi ev hanımı kadınlaraına aylık olarak para verilmeye başlanmış başvurusu kabul olan her kadına ciddi anlamda eşinin durumu yoksa aylık para veriliyor arkadaş onları da mı görmüyor yoksa bu devlet tek bu arkadaşa mı yardım etmiyor anlamadım gitti