Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varNaber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰
Merhaba canım vallha bi dünya zor şer ütü yaptım onları yerleştirdim tekrar çamaşır astım sağ olsun koca bey ben yapiyim yemekleri dedi bende telefonu aldim kızımın yanına geçtim sen napiyosun canim
Merhaba canım vallha bi dünya zor şer ütü yaptım onları yerleştirdim tekrar çamaşır astım sağ olsun koca bey ben yapiyim yemekleri dedi bende telefonu aldim kızımın yanına geçtim sen napiyosun canim
Ooo baya şey. Yapmışın canım kolay gelsin valla bugün bende baya bi is yaptım şimdi dinlenmeye çekildim artık. Uzaniom koltukta eşimi beklion. İşten gelmesini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ooo baya şey. Yapmışın canım kolay gelsin valla bugün bende baya bi is yaptım şimdi dinlenmeye çekildim artık. Uzaniom koltukta eşimi beklion. İşten gelmesini
Benim pırasa yemeğim ve tarhana çorbam var belki fikir olur
Benim pırasa yemeğim ve tarhana çorbam var belki fikir olur
İki makine çamaşır astım bebişin ütülenecek bir sürü kıyafeti var off hiç sevmiyorum ütüyü yaa şimdi de pırasa yapcam akşam için bide makarna valla başka bişey yapamam zaten susmuyor kuduruk sürekli ağlıyor şuan bile ağlıyor uyutup yatırdım odadan çıktım beş dk zor durdu başladı yine ama genel olarak iyiyim hastalık falan yok çok şükür sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor