Sorum var Naber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Naber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,855 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Naber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Valla şu yemekler artık bana ızdırap gibi geliyor
İnanırım ama işte mecbur yapıoz yemek yapmak zorun değilde ne yapacağını düşünmek zor bence
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Malesef mecbur yapıyoruz gene aynı gene ayni
Aynen canisi
Malesef mecbur yapıyoruz gene aynı gene ayni

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Banada en büyük sıkıntı ne yemek yapcam 🥴 bugün pırasa yapcam en sevdiğim eşimde sever Allah'tan bide eşim için makarna ben makarna sevmem bulgur pilavı severim eşimde onu pek sevmiyor ondan bir bulgur bir pirinç bir makarna yapıyorum 😅😅 yanına işte taze fasulye, türlü vs vs

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
İki makine çamaşır astım bebişin ütülenecek bir sürü kıyafeti var off hiç sevmiyorum ütüyü yaa 🙄😅😅 şimdi de pırasa yapcam akşam için bide makarna valla başka bişey yapamam zaten susmuyor kuduruk sürekli ağlıyor şuan bile ağlıyor uyutup yatırdım odadan çıktım beş dk zor durdu başladı yine 🤦🤦 ama genel olarak iyiyim hastalık falan yok çok şükür 🤗🤗 sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
Valla bitanem dünya kadar is yaptım yemekte hazır artık dinlenmeye çekildim bugünlük yeter bu kadar🥰❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Banada en büyük sıkıntı ne yemek yapcam 🥴 bugün pırasa yapcam en sevdiğim eşimde sever Allah'tan bide eşim için makarna ben makarna sevmem bulgur pilavı severim eşimde onu pek sevmiyor ondan bir bulgur bir pirinç bir makarna yapıyorum 😅😅 yanına işte taze fasulye, türlü vs vs
Aysem bendede pırasa var 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar