Sorum var Naber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Naber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,855 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Naber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Sevmek sevilmek. Güzel şey burayı sizleri çok seviyorum elimden geldiğince hep girerim hal hatır sorarım. Çünkü sizi gerçekten seviyorum ve değer veriyorum konum. Almanya buyur atla uçağa bekliom❤️🥰
🤗🤗 Tamam akşama ordayım inşallah ☺️😳 sevmek sevilmek güzeldir sevgiyi haketmek büyük bir güzelliktir çok teşekkür ederim canım 🥰🤗

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Kız dün bile mide yanması yaşıyordum o anda bile sizinle yazisiyordum düşün 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🤗🤗 Tamam akşama ordayım inşallah ☺️😳 sevmek sevilmek güzeldir sevgiyi haketmek büyük bir güzelliktir çok teşekkür ederim canım 🥰🤗
Ben çok mutlu oluyorum burda böyle yazisiyoruz birbirimizi merak ediyoruz hal hatır soruyoruz tatlı. Dilliyiz aile gibi olduk❤️🥰birbirimize yardım ediyoruz güzel bsiey

Ben çok mutlu oluyorum burda böyle yazisiyoruz birbirimizi merak ediyoruz hal hatır soruyoruz tatlı. Dilliyiz aile gibi olduk❤️🥰birbirimize yardım ediyoruz güzel bsiey

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kız dün bile mide yanması yaşıyordum o anda bile sizinle yazisiyordum düşün 😂

Valla aile olduk burada çünkü acımızı neşemizi mutsuzluğu hep burada birbirimizle paylaşıyoruz ❤️❤️🤗🥰🥰

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Nolsin canim.otruyorim.sen napiyorisn
Napim bende oturuyom eşimi bekliom işten gelmesini bir yandan oğlumla oynuyom

Çok şükür canım benim sen nasılsın kuzum
Şükür kuzum bende iyim

Çok şükür canım benim sen nasılsın 😍
Sağol bebegim şükür bende iyim oğlumla oynuyz eşimi bekliom ❤️🥰❤️🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Merhaba bitanem yeni sofradan kalktım mutfağı toparladım Yuşa Han canavarlaştı onunla vakit geçiriyorum sen ne yapıyorsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar