Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varNaber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰
Aaaa aşk olsun be bitanem ben sizi bırakırmiyim hiccc yaramaz oğlum var isim zaten hiç bitmiyor yinede hergun giriyorum buraya bırakmam sizi sizde beni birakmayin
Sevmek sevilmek. Güzel şey burayı sizleri çok seviyorum elimden geldiğince hep girerim hal hatır sorarım. Çünkü sizi gerçekten seviyorum ve değer veriyorum konum. Almanya buyur atla uçağa bekliom
Ben çok mutlu oluyorum burda böyle yazisiyoruz birbirimizi merak ediyoruz hal hatır soruyoruz tatlı. Dilliyiz aile gibi oldukbirbirimize yardım ediyoruz güzel bsiey
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben çok mutlu oluyorum burda böyle yazisiyoruz birbirimizi merak ediyoruz hal hatır soruyoruz tatlı. Dilliyiz aile gibi oldukbirbirimize yardım ediyoruz güzel bsiey
Kız dün bile mide yanması yaşıyordum o anda bile sizinle yazisiyordum düşün
Merhaba bitanem yeni sofradan kalktım mutfağı toparladım Yuşa Han canavarlaştı onunla vakit geçiriyorum sen ne yapıyorsun
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)