Sorum var Naber kızlar keyifler nasıl 🥰❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Naber kızlar keyifler nasıl 🥰❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,155 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Naber kızlar keyifler nasıl 🥰❤️
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demetdemet

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Ben kotuyum biraz eşimi özledim🥺
Kıyamam canım benim niye nerde ki eşin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yorgun ve bitkin 🥺 balkonumu kapattırdım her yer toz pislik hala temizlemeye çalışıyorum 🤭 senin keyifler nasıl 🤗
Benim keyifler iyi sayılır canım biraz gezelim dedik dışarı çıktım eşimle çocuğumla kötü oldu ağrım felan oldu son Haftalarda ondan galiba uzandım şimdi 37 +3 oldum Ooo kolay gelsin canı. Niye kapattırdın balkonunu

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Benim keyifler iyi sayılır canım biraz gezelim dedik dışarı çıktım eşimle çocuğumla kötü oldu ağrım felan oldu son Haftalarda ondan galiba uzandım şimdi 37 +3 oldum Ooo kolay gelsin canı. Niye kapattırdın balkonunu
Son zamanlar ağrılar normal kuzum çok fazla yorma kendini. Sağol canım, bizim evin balkon duvarı alçak üstün de demirleri vardı. Tam çocuklara merdiven gibi aynı bende oğlumdan korkuma kapattırdım Allah korusun ne olur ne olmaz

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Son zamanlar ağrılar normal kuzum çok fazla yorma kendini. Sağol canım, bizim evin balkon duvarı alçak üstün de demirleri vardı. Tam çocuklara merdiven gibi aynı bende oğlumdan korkuma kapattırdım Allah korusun ne olur ne olmaz
İyi düşün musun canimm çocukların canı herşey den değerli aynen ya hemen bisey yapınca ağrı oluyor yoruluyorum

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Bende diyom demet bizi bugun sormadi
Ayy yerim seni yaaa cansiniz hep aklimdasiniz buraya size öyle alistimki 10 çocuğumda olsa bırakmam sizi burayı bitanelerim bugün dışarda gezdik biraz eşle çocukla sonra biraz ağrım oldu uzandım şuan iyim. Şükür bi sizlerin halini hatırını sorim dedim🥰❤️

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Bugun Annema geldim ozbek pilavi yapti suan annemla hasret gidiyoruz. Bendada acayib yorgunluk var oglen gibi ultrasona girdim bebek esi 3santim Yukari cikmis onca cocugun kafasi geliyo dedi sevindim yani tehlika yok normal dogum yapabilirsin dedi agrilar normal dinlanmaya calis dedi doktora sarilmak istedim maleseff beni cokk seviyo camdan asaya atmasin dedim 😉🤪

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar