Sorum var Naber kızlar keyifler nasıl 🥰❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Naber kızlar keyifler nasıl 🥰❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,161 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Naber kızlar keyifler nasıl 🥰❤️
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demetdemet

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kıyamam canım benim niye nerde ki eşin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim keyifler iyi sayılır canım biraz gezelim dedik dışarı çıktım eşimle çocuğumla kötü oldu ağrım felan oldu son Haftalarda ondan galiba uzandım şimdi 37 +3 oldum Ooo kolay gelsin canı. Niye kapattırdın balkonunu
Dostlari ile tatile gitmis 1 haftaligna🥺

Isdirahete gedub😏

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bende yemek yedim şimdi kuzum buraları toplayacam yarın eşim gelecek çok özledim onu

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Isdirahete gedub😏

He qizimla.qaldim

Isdirahete gedub😏

He qizimla.qaldim
Cox yorlur isde meni qoyub getmek isdemirdi ozum dedim get indide daruxuram eh

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Bugun Annema geldim ozbek pilavi yapti suan annemla hasret gidiyoruz. Bendada acayib yorgunluk var oglen gibi ultrasona girdim bebek esi 3santim Yukari cikmis onca cocugun kafasi geliyo dedi sevindim yani tehlika yok normal dogum yapabilirsin dedi agrilar normal dinlanmaya calis dedi doktora sarilmak istedim maleseff beni cokk seviyo camdan asaya atmasin dedim 😉🤪
Hahahah acayip güldürüyorsun beni ya çok tatlısın sevindim senin adına balim🥰❤️annene selamlar ellerinden öperim

2uşaq anası

Kayıtlı Üye
rank
Isdirahete gedub😏

He qizimla.qaldim

Cox yorlur isde meni qoyub getmek isdemirdi ozum dedim get indide daruxuram eh
Seni cox yaxwi bawa duwurem mende eşim harasa gedende kizimla tek kaliyorum darixdirici olur

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayy yerim seni yaaa cansiniz hep aklimdasiniz buraya size öyle alistimki 10 çocuğumda olsa bırakmam sizi burayı bitanelerim bugün dışarda gezdik biraz eşle çocukla sonra biraz ağrım oldu uzandım şuan iyim. Şükür bi sizlerin halini hatırını sorim dedim🥰❤️
Yemek yaptım yiycez eşimi bekliyorum sonra eşim gider çekirdek alır sohbet ederim sizinle bende seviyorum sizleri seninde ayrı bir elektrigin var bide Kayseri Maraş yakın

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür canım. ara ara ağrılarım oluyor onun dışında iyiyim🙏. Ben de annemdeyim ablamla yegenimle mangal yaptık bugün ailece toplandık şükürler olsun🥰
Vayy mangal keyfi oh mis iyi yapmışsınız canikom az kaldı normal bendede ağrılar basladi🥰❤️

Yemek yaptım yiycez eşimi bekliyorum sonra eşim gider çekirdek alır sohbet ederim sizinle bende seviyorum sizleri seninde ayrı bir elektrigin var bide Kayseri Maraş yakın
Aynen canımsın ❤️🥰evet özellikle. Akşam sohbet etmesi güzel oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar