Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben daha önce de gastrit falan yaşadığım için biliyorum canım mide problemleri de kalbe vuruyor ama yinede Dr a danışman daha faydalı tabiki amadaha önce böyle bişey yaşamadıysan eğer gebelik reflüsü ile alakalı olabilir aile hekimimde söylemişti mide problemi yaşadığın için çarpıntı hissediyor olabilirsin diye çünkü gebelikten 1 ay önce kalbime baktırdım hiç bi sorun çıkmadı ama ne zaman midem yansa yada bulansa ağrısa hep çarpıntı hissediyorum sağa sola dönük yatmak indirgiyor bi dene istersen soluma yatmak da mide yanmamı geçiriyor sırt üstü yatmak hiç iyi gelmiyor
Ben daha önce de gastrit falan yaşadığım için biliyorum canım mide problemleri de kalbe vuruyor ama yinede Dr a danışman daha faydalı tabiki amadaha önce böyle bişey yaşamadıysan eğer gebelik reflüsü ile alakalı olabilir aile hekimimde söylemişti mide problemi yaşadığın için çarpıntı hissediyor olabilirsin diye çünkü gebelikten 1 ay önce kalbime baktırdım hiç bi sorun çıkmadı ama ne zaman midem yansa yada bulansa ağrısa hep çarpıntı hissediyorum sağa sola dönük yatmak indirgiyor bi dene istersen soluma yatmak da mide yanmamı geçiriyor sırt üstü yatmak hiç iyi gelmiyor
İşin ilginç yanı nabzımın yuksek oldugunu hissetmiyorum yani ölçünce anlıyorum aman kalp de sıkıntı olmasın da tek gebelik reflüsü gecıci zaten sırt üstü asla yatamıyorum sol tarafa kıvrılıyorum bende ama doktora sorayım bende teşekkürler bilgilendirdiğin için inşAllah gecer ıkımızınde
İşin ilginç yanı nabzımın yuksek oldugunu hissetmiyorum yani ölünce anlıyorum aman kalp de sıkıntı olmasın da tek gebelik reflüsü gecıci zaten sırt üstü asla yatamıyorum sol tarafa kıvrılıyorum bende ama doktora sorayım bende teşekkürler bilgilendirdiğin için inşAllah gecer ıkımızınde
Sizin yine iyiymis ben 130 140 bandinda geziyorum. Ben de panik atak var ama. Sizin daha evvel böyle bir teshisiniz oldu mu? 31 haftaligim henüz bir sıkıntı yasamadim ben de sizin gibiydim yeni yeni hissetmeye basladim nabız yükselirken. Doğum sırasında artar diye korkuyorum ben de bakalim ne olacak?