Nabız yüksek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mlk6 tarafından oluşturulan Nabız yüksek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,387 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nabız yüksek
Konbuyu başlatan Mlk6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mlk6

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar kaç gündür nabzım 95 ve 105 arası hep tansıyon su an fena değil ama nabız neden yuksek??

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Midede yanma cok var suan nabız la bir bağlantısı mı var 🤔
Ben daha önce de gastrit falan yaşadığım için biliyorum canım mide problemleri de kalbe vuruyor ama yinede Dr a danışman daha faydalı tabiki amadaha önce böyle bişey yaşamadıysan eğer gebelik reflüsü ile alakalı olabilir aile hekimimde söylemişti mide problemi yaşadığın için çarpıntı hissediyor olabilirsin diye çünkü gebelikten 1 ay önce kalbime baktırdım hiç bi sorun çıkmadı ama ne zaman midem yansa yada bulansa ağrısa hep çarpıntı hissediyorum sağa sola dönük yatmak indirgiyor bi dene istersen soluma yatmak da mide yanmamı geçiriyor sırt üstü yatmak hiç iyi gelmiyor

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
Ben daha önce de gastrit falan yaşadığım için biliyorum canım mide problemleri de kalbe vuruyor ama yinede Dr a danışman daha faydalı tabiki amadaha önce böyle bişey yaşamadıysan eğer gebelik reflüsü ile alakalı olabilir aile hekimimde söylemişti mide problemi yaşadığın için çarpıntı hissediyor olabilirsin diye çünkü gebelikten 1 ay önce kalbime baktırdım hiç bi sorun çıkmadı ama ne zaman midem yansa yada bulansa ağrısa hep çarpıntı hissediyorum sağa sola dönük yatmak indirgiyor bi dene istersen soluma yatmak da mide yanmamı geçiriyor sırt üstü yatmak hiç iyi gelmiyor
İşin ilginç yanı nabzımın yuksek oldugunu hissetmiyorum yani ölçünce anlıyorum aman kalp de sıkıntı olmasın da tek gebelik reflüsü gecıci zaten sırt üstü asla yatamıyorum sol tarafa kıvrılıyorum bende ama doktora sorayım bende teşekkürler bilgilendirdiğin için inşAllah gecer ıkımızınde

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
İşin ilginç yanı nabzımın yuksek oldugunu hissetmiyorum yani ölünce anlıyorum aman kalp de sıkıntı olmasın da tek gebelik reflüsü gecıci zaten sırt üstü asla yatamıyorum sol tarafa kıvrılıyorum bende ama doktora sorayım bende teşekkürler bilgilendirdiğin için inşAllah gecer ıkımızınde
Sağol canım geçmiş olsun

T

Tuğçecy

Guest
Sizin yine iyiymis ben 130 140 bandinda geziyorum. Ben de panik atak var ama. Sizin daha evvel böyle bir teshisiniz oldu mu? 31 haftaligim henüz bir sıkıntı yasamadim ben de sizin gibiydim yeni yeni hissetmeye basladim nabız yükselirken. Doğum sırasında artar diye korkuyorum ben de bakalim ne olacak?

Tüm sayfalar yüklendi.