Sorum var Nabız yüksekliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Nabız yüksekliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,585 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nabız yüksekliği
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Demet

Kayıtlı Üye
rank

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar nabzmı ölctum 138 çıktı yüksek dimi bir kaç. Gündür nabzım. Yüksek gerçi sayılardan pek anlamam da😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ve kaç gündür öksürük var nasıl geçer özellikle akşamları çoğalıyor yatinca
Canım senin gebeliğin yeni diye biliyorum. Son aylarda ara ara yükselmesi normal de 138 yüksek demir eksikliğinden olabiliyor ama iki gündür diyorsun kardiyoloji bölümüne muayene ol bence kalbine bakarlar bı sıkıntı varsa doğuma kadar önlem alırlar. Bende kalp hastasıyım gebelik boyunca düzenli kontrole gittim benimde 150 lilere çıkıyordu bazen. kadın doğumcular hassaslar bu konuda ihmal etme

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Canım senin gebeliğin yeni diye biliyorum. Son aylarda ara ara yükselmesi normal de 138 yüksek demir eksikliğinden olabiliyor ama iki gündür diyorsun kardiyoloji bölümüne muayene ol bence kalbine bakarlar bı sıkıntı varsa doğuma kadar önlem alırlar. Bende kalp hastasıyım gebelik boyunca düzenli kontrole gittim benimde 150 lilere çıkıyordu bazen. kadın doğumcular hassaslar bu konuda ihmal etme
Tm cnm çok sagol evet da 11 haftalık hamileyim bir kaç gündür nabzım yüksek mutlaka baktircam

Kızlar nabzmı ölctum 138 çıktı yüksek dimi bir kaç. Gündür nabzım. Yüksek gerçi sayılardan pek anlamam da😊

Ve kaç gündür öksürük var nasıl geçer özellikle akşamları çoğalıyor yatinca
Ben galiba hastaneye gidicem sonra 140 çıkmıştı nabzim bir kaç saat sonra bakdim. 55e düştü herhalde gidicem. Galiba

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.