Sorum var Nabız yüksekliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zehra Sayın tarafından oluşturulan Nabız yüksekliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 652 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nabız yüksekliği
Konbuyu başlatan Zehra Sayın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Zehra Sayın

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annneler. 35 haftalık hamileyim. 2 gün önce sağlık ocağına gidip kan ve idrar tahlili verdim bugün de sonuçları gösterdim. Kan degerimin çok düşük olduğunu söylediler ve nabzin yüksek dediler 130 çıkıyordu 100 olmasi gerekiyormus. Çarpıntım fazla ve el titremem var 1 aya yakındır acil doktoruma görünmemi söyledi yarın en azından çarpıntın için serum verir dediler rahatlarsın. Başka bi sıkıntı çıkmaz demi korkuyorum benim gibi ola var mıydı aranızda çarpıntısı çok olan veya el titremesu. Ben el titremesini tansiyon düştüğünde oluyordur diye düşünmüştüm çevremdekiler ondandr Dr diyorlar di hep ama hemşire tansiyonla alakası yok dedi başka bir şeyden kaynaklaniyormus aşırı kansızlık tan da olabilirmiş 🤦‍♀️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba güzel annneler. 35 haftalık hamileyim. 2 gün önce sağlık ocağına gidip kan ve idrar tahlili verdim bugün de sonuçları gösterdim. Kan degerimin çok düşük olduğunu söylediler ve nabzin yüksek dediler 130 çıkıyordu 100 olmasi gerekiyormus. Çarpıntım fazla ve el titremem var 1 aya yakındır acil doktoruma görünmemi söyledi yarın en azından çarpıntın için serum verir dediler rahatlarsın. Başka bi sıkıntı çıkmaz demi korkuyorum benim gibi ola var mıydı aranızda çarpıntısı çok olan veya el titremesu. Ben el titremesini tansiyon düştüğünde oluyordur diye düşünmüştüm çevremdekiler ondandr Dr diyorlar di hep ama hemşire tansiyonla alakası yok dedi başka bir şeyden kaynaklaniyormus aşırı kansızlık tan da olabilirmiş 🤦‍♀️
Çok geçmiş olsun canım tansiyondandir büyük ihtimal

Zehra Sayın

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım tansiyondandir büyük ihtimal
Yok tansiyon dan değilmiş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kansızlıktan oluyo doktor ilaç yazar duzelirsin ins geçmiş olsun
Olabilir
İnşallah bakalım. Teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kansızlıktan oluyo doktor ilaç yazar duzelirsin ins geçmiş olsun
Olabilir
İnşallah bakalım. Teşekkür ederim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım bende 35 haftalık gebeyim bendede aşırı kansızlık var çarpıntı, halsizlik, ellerde titreme, iç geçmesi bende yaşıyorum. Kan ilacını düzenli kullan, sabah aç karnına pekmez iç, kan üzümü tüketebilirsin. Geçmiş olsun

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kan değerlerinin düşük olması çarpıntı yapıyor canım değerlerin normale döndüğünde çarpıntı olmayacak. Kan ilacı kullanmıyor musun

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yok kullanamıyorum mide bulantısı yapıyor kullandığım gibi atıyorum. Şurup olanından varmış yarın onu denerim
Canım ilaçta kullanmadığın için kan değerlerin iyic e düşmüştür o yüzden bu çarpıntı. Normal ilaç kullanamıyorsan haftan da ileri doğumun yaklaşmış değerlerinin hızla toparlanması lazım aslında bunun içinde serumla verilen kan ilacı var ama sen eczaneden direk alamazsın doktorun yazması ilaç için rapor çıkarması lazım doktorundan durmumunu anlatıp talep edebilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.