Kızlar maalesef ki kaynanamla yaşıyorum doğum yapalı kırk altı gün oldu lohusalıkta hep uğraştı benimle rahatsızım başım ağrıyor dediğimde bile kimse senin gibi doğum yapmıyor mu dedi sataşıyor habire hamile kalmadan önce her türlü işi yapardım vanda yaşıyorum doğulu olan anlar beni bizde kış çok sert geçer Allah şahit kışın ortasında dip köşe tek başıma girişirdim eve gazımi alamayip adetli halimle banyoya girip paspas yıkardim bi defa öyle temizlik yapmıştım ki sabaha kadar kollarım sızlamisti hamile iken de aynı şekilde kendimi iyi hissettigim günler hep iş yaptım kalkmış diyor sen gelin geldiğinden beri odandan çıkmadin seni mahalleye söylesem ne derler acaba bi süredir hep seni mahalleye söylerim diyor ben de dayanamadım git söyle dedim mikrofon getireyim öyle söyle dedim ben de insanım sabaha kadar bebek bakıp gündüz de iş yapacak halim yok sen hamileyken kocana yemek yaptım diyor oğluna yaptın dedim Allah biliyor ya maske takıp eşime yemek yaptığım günler oldu baktım bu nankörlük ediyor dedim yapmıyorum kalktı evi süpürdü söylene söylene hiç demedim bana ver siz olsanız ne yaparsınız artı gece bire kadar Survivor izliyor ben de bebekle uğrasa uğrasa yorgunluktan ölüyorum