Sorum var Nankörlük diz boyu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Nankörlük diz boyu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,474 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nankörlük diz boyu
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İşte ben hatayı orda yaptım madem nankörlük ediyorsun yapmayacağım dedim dememem lazımdı
Hata değil senin de bir sabrın var sonuçta patlamış sin anlamış ki kalkıp işini yapmış bundan sonra tatlı dille söyle ama herşeyi de üstüne alma bebeğinle ilgilen en çok canım. Ev mi temizlenecek sen süpür o silsin yemek mi yapilacak anne sen soğanı doğru bebeği emzirip geliyorum gibi mesela

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Eşinin hatrida biyere kadar artık bebeğe yazık günah iş yapmaktan ilgilenemiyosun anneden mahrum kaliyo tamam biz ayrıyız bizde iş yapiyoruz ama bebeğe göre hayatımı planlıyorum ona göre işimi yapıyorum zamanın çoğunu ona ayırıyorum istiyorum ki hep onla ilgileneyim buda seni. En doğal hakkin Allah yardımcın olsun
Ben bebeğimle daha çok ilgileniyorum buna diyorum gel bebeğe bak işleri yapayım diyor bende ne meme var ne bir şey sen bak diyor sonra da diyor sen demiyorsun gel bebeğe bak kalkip işleri yapasin dengesiz biri

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Ben bebeğimle daha çok ilgileniyorum buna diyorum gel bebeğe bak işleri yapayım diyor bende ne meme var ne bir şey sen bak diyor sonra da diyor sen demiyorsun gel bebeğe bak kalkip işleri yapasin dengesiz biri
Hakikaten dengesizlik yani Allah vicdan versin hem işe hem çocuğa aynı anda nasıl kosucaksin ki bide aynı evde yaşıyor yazık günah ya

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Hata değil senin de bir sabrın var sonuçta patlamış sin anlamış ki kalkıp işini yapmış bundan sonra tatlı dille söyle ama herşeyi de üstüne alma bebeğinle ilgilen en çok canım. Ev mi temizlenecek sen süpür o silsin yemek mi yapilacak anne sen soğanı doğru bebeği emzirip geliyorum gibi mesela
Senin de evin dediğimde gelinler yapar diyor evi süpürürken şimdi biri kapıyı açıp görse ne der diyor

kızımın annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Gene benim dediğime geldi gelin hizmetçimi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım 🌹annemin evi sobalı bebek üşür diye gidemiyorum öyle olmasa oraya giderdim birkaç gün
Allah yardım etsin sana ben seni düşündüğüm için dedim arkadaşım yanlış anlama keşke baştan oturmasaydin seninde bir hayatın var ozelin var çocuğun var kaynana ne bilim eskidendi benim kaynana şimdi evide yok depremde yıkıldı eltimin yanına geçti hemen dövüş kavga geçimsiz gıcık bir kadın tahmin edemessin o yüzden kimse istemiyor

Tüm sayfalar yüklendi.