Sorum var Napiyorsunuz canlarim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Napiyorsunuz canlarim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,139 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Napiyorsunuz canlarim
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Düzelir inşallah canım sen sabret ve vazgeçme yeterli 😘❤️
Kız ne güzel kendi kendine uyuyordu çocuk yapma anne ben tek kalacağım sürekli ayağımda tutamam dediğim halde kes çocuk ayakta büyür dedi bana inatla koydu hep 🤦🏻‍♀️

Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kız ne güzel kendi kendine uyuyordu çocuk yapma anne ben tek kalacağım sürekli ayağımda tutamam dediğim halde kes çocuk ayakta büyür dedi bana inatla koydu hep 🤦🏻‍♀️
Valla mervem diyecek pek bir şey bulamıyorum benim eşimin babası da Kayrayi sallıyordu biliyorsun en son baya patladım adama o gündür yapmıyor gerçi kucağına almıyor 😂😂biri gelmediği sürece. Annen biraz sana inat olaundiye yapmış snairim yada büyükler cidden hepsi böyle benim babannem de ayağında salla derdi hep şükür ki onu dinlemwdiik 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla mervem diyecek pek bir şey bulamıyorum benim eşimin babası da Kayrayi sallıyordu biliyorsun en son baya patladım adama o gündür yapmıyor gerçi kucağına almıyor 😂😂biri gelmediği sürece. Annen biraz sana inat olaundiye yapmış snairim yada büyükler cidden hepsi böyle benim babannem de ayağında salla derdi hep şükür ki onu dinlemwdiik 😂😂
İyikide dinlememişsin gerçekten çok zor. Ayağımda uyuyor bırakınca hemen ağlıyor hiçbir iş yapamıyorum otura otura 100 kilo olacam galiba

ihtiyacınız var.
ölçülür.)

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İyikide dinlememişsin gerçekten çok zor. Ayağımda uyuyor bırakınca hemen ağlıyor hiçbir iş yapamıyorum otura otura 100 kilo olacam galiba
Ah Mervem ah geçecek biraz sabret biraz uzun sürecek unutasi ama merak etme geçecek ❤️. Yok kız o kadar kilo almazsın bende kür deneyecem bakaoik faydasını görürsem sanada denetecwm 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

ihtiyacınız var.
ölçülür.)
Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar