nasil davranim eşime

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan nasil davranim eşime başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,008 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı nasil davranim eşime
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftamınsın canim ben 21 haftalik olduk benimde ara ara bulaniyor valla bacak arasına bi yastık ayak altına bi sarilmak icin bi arkama bide başımın altına yastıklarla yatiyorum yorgun oluyon enerjim yok adamıyım bile kocaya ben 5 aydır ayrı yatiyorum
17 +3
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç haftamınsın canim ben 21 haftalik olduk benimde ara ara bulaniyor valla bacak arasına bi yastık ayak altına bi sarilmak icin bi arkama bide başımın altına yastıklarla yatiyorum yorgun oluyon enerjim yok adamıyım bile kocaya ben 5 aydır ayrı yatiyorum
2 aydır ayrıyız yanıma gelince boguluyorum cnm diyorum kalk git öbür tarafa 17 +3 günlük gebeyim cnm

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
eşim salonda koltukta uyumuştu onu yataga gelmesi icin kaldirdim eşim yataga geldi cok afedersiniz utanarak söyluyorum ilişkiye girdik ve sonra kalkti yataktan salona gecip yatti neden yatakta yatmiyosun deyincede bizim oda cok sicak yatamiyom orda ben salonda yatim dedi kendimi cok kötü his ettim gururum kırıldi resmen degersiz his ettim💔 ben bu kocaya nasil davranim bilemedim lutfen akil verin bana 🤔🤔
Canım bunda kızıcak bişi yok.valla bizde eşim salonda kızım odasında oğlum yatak odasında bende nereyi bulursam Orada yatıyorum ufaklık sağolsun.sıcaklardan yatma düzeni diye bişey kalmadı kim nerde rahatsa orada uyuyor.

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Canım bunda kızıcak bişi yok.valla bizde eşim salonda kızım odasında oğlum yatak odasında bende nereyi bulursam Orada yatıyorum ufaklık sağolsun.sıcaklardan yatma düzeni diye bişey kalmadı kim nerde rahatsa orada uyuyor.
Ankara dün resmen kaynıyordu en son yangin var diye bagıraccaktım

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
eşim salonda koltukta uyumuştu onu yataga gelmesi icin kaldirdim eşim yataga geldi cok afedersiniz utanarak söyluyorum ilişkiye girdik ve sonra kalkti yataktan salona gecip yatti neden yatakta yatmiyosun deyincede bizim oda cok sicak yatamiyom orda ben salonda yatim dedi kendimi cok kötü his ettim gururum kırıldi resmen degersiz his ettim💔 ben bu kocaya nasil davranim bilemedim lutfen akil verin bana 🤔🤔
Üzülme canm senlik bir sorun yok emin ol yaz ayına girdikten sonra eşimden ayrı kaldım valla koltukta göğsüne bile uzanamiyorum hava çok sıcak diyor eşim sıcakta dura bilen bir insan değil gece geliyor işten zaten bende sık boğaz etmiyorum anca eve aspiratör aldık onun sayesinde yan yana yatıyoruz emin ol bazen ben tek yatmak istiyorum ☺️ kafaya takılacak birşey yok meraketme

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar