Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beni yanlış anlama ama senin çocuğun olmadı diye yapabilenler hemen yapmalı mı yani?Bu kız daha kendi çocuk 19 yaşında okuması lazımken gitmiş evlenmiş şimdi yaşıtları gezerken neden o kadar büyük sorumluluk alıp da evde çocuk baksın.Kocası da gençmiş ne güzel az hayatı yaşasın arkadaş sanki kötü bir şey mi demiş.Asıl kendi yaşadığı için benim yaptığımı yapma demesi bence bu kardeşimize ders olmalı. @iyiki varsiniz cocuklarim bence çok haklı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Beni yanlış anlama ama senin çocuğun olmadı diye yapabilenler hemen yapmalı mı yani?Bu kız daha kendi çocuk 19 yaşında okuması lazımken gitmiş evlenmiş şimdi yaşıtları gezerken neden o kadar büyük sorumluluk alıp da evde çocuk baksın.Kocası da gençmiş ne güzel az hayatı yaşasın arkadaş sanki kötü bir şey mi demiş.Asıl kendi yaşadığı için benim yaptığımı yapma demesi bence bu kardeşimize ders olmalı. @iyiki varsiniz cocuklarim bence çok haklı
Kız zaten seçimini yapıb evlenmiş okumamış okumak isdiyen okur evlenmez çocuk duşunemez. Ben gid çocuk yap demiyorum herkesin kendi isdeyi hayali var ben bi doktura görunde belki sorunları var derim ben vaktinde gitmedim sirunlarım çok oldu diyom. Ben öncelikle erken yuva kurmaya karşıyım en erken 25yaş derim. Kardeşimiz zaten kendi seçimini yapmış yuva kurmuş yuva kurmuş bi kız o sorumlulukları zaten pnceden duşunub yuva kurmuş. Okumak isdeyen yuva kurmur çocuk duşunmur okur kendi ayakları usde durur sora yuva duşunur çocuk duşunur
Kız zaten seçimini yapıb evlenmiş okumamış okumak isdiyen okur evlenmez çocuk duşunemez. Ben gid çocuk yap demiyorum herkesin kendi isdeyi hayali var ben bi doktura görunde belki sorunları var derim ben vaktinde gitmedim sirunlarım çok oldu diyom. Ben öncelikle erken yuva kurmaya karşıyım en erken 25yaş derim. Kardeşimiz zaten kendi seçimini yapmış yuva kurmuş yuva kurmuş bi kız o sorumlulukları zaten pnceden duşunub yuva kurmuş. Okumak isdeyen yuva kurmur çocuk duşunmur okur kendi ayakları usde durur sora yuva duşunur çocuk duşunur
Bizim milletlerde evlilik elin 20sine kadar büyüttüğü çocuğuna alıp bakmak zaten.Elin adamının çamaşırını bulaşığını yıkayp yemeğini yedirip bir de onun çocuğuna bakıyoruz.Onlar da 3lü koltukta survivor izlerken telefonda oyun oynayıp işe gidiyorlar
Öncelikle canım stres yapma neden olmuyor deme belki de zamanı vardır. Ovülassyon testi yao adet bitiminden sonra yumurtlamaya yakın gün aşırı ilişkiye girin hemen ayağa kalkma . Folik asit kullanmaya başla çünkü doktorlae planli gebelikler de folik asit desteği veriyor. Doktora gidersen yumurtalaeına baktır onun dışında 1 yıl olmadan devlet hastanesi çyle detaylı bakmaz. Eşinde urolojiye gözüküp sprem testi yaptırsın . Ama gebe kalmak istiyorsan en önemli şey stres yapmaman
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
cok saol gulum beni dogru anladigin icin az önceki bayan arkadaş cok yanlis anladi farkli yerlere cekmek istedi konuyu ama ben olani anlattim benim gibi olsun istemem bu genc kadinimizin