Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En önemli faktör stres kendimden biliyorum naparsan yap hangi doktora gidersen git öncelikle sakin ve sabırlı olman gerekiyor canım Allah aratmasın en kısa zamanda haberini alalım inşallah
Şükür iyi kuzum havalar ısındı pek evde durmuyoruz evde sıkılıyor parka götürüyorum eve gelince ağlıyor
Senin paşa nasıl bakalim sen.nasilsin agrilarin.varmi
Şükür iyi kuzum havalar ısındı pek evde durmuyo evde sıkılıyor parka götürüyorum eve gelince ağlıyor
Senin paşa nasıl bakalim sen.nasilsin agrilarin.varmi
Kızlar sorduğum soru saçma olabilir ama yardımcı olun lütfen. Eşim 21 ben 19 yaşındayım. Evlendik 1 ay birlikteligimiz oldu 1 ay sonra askere gitti izne geldi 8 gün. Şimdi de askerden.geleli 1 ay oldu. Bu kadar zaman yani 30 +30+8 68 günlük birliktelikte hamile kalmadım. Acele etme yaşın küçük diyen olacaktır. Ama gerçekten çok hevesleniyorum. Etrafımda benimle aynı zamanda evlenenler hep hamile ve ben çocukları çok seviyorum benim de bir tane miniğim olsun oyalanim istiyorum ama neden de olmadı askerlikten önceki bir ay izin ve şu anki 1 ayda. Araştırdım ve işte ovulsyon zamanlar olsun belin altına yastık olsun falan uyguluyorum. Ama olmadı yani. Ne olması lazım yardımcı olun lütfen 🥹
kizim daha cok kucuksun biraz evliliğin tadini cikart eşinle vakit gecir daha 19 yaşindasin ne acelen var be gulum evliliğe aliş eşin de 21 yaşinda cok kücük oda alişsin evlileğe hemen cocuk yaparsaniz cocukla ilgilenmekten eşinle ilgilenemessin ileride eşinle aranda proglem bile olur daha cok erken bence bu benim fikrim bi abla tavsiyesi olarak gör en az 2 3 sene daha yapmayin derim ben