Nasılsınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Nasılsınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,329 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Nasılsınız
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Senin çocukların arasında da az yaş farkı var bide oda zorluyor doğal olarak inşallah sağ salim büyürlerde bizde rahata ereriz bi nebze de olsa
Aynen oyle zaten en cok o yuzden zorlanıyorum olsun bir kerede büyürler inşallah bende ilerde rahat ederim ama 😁

senaa

Kayıtlı Üye
rank
Nasılımmmm ilk hamileliğimmm 16 haftalık ve çok pis tırsıyorum ben nasıl bebek bakicam diye, belim şimdiden fena yatınca tek başıma kalkamıyorum onun dışında şükür iyiyim😂 çalışıyorummm kapitalist sistem kahrolsun 😏bu aralar duygusallık modum açıldı 😂

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Aynen oyle zaten en cok o yuzden zorlanıyorum olsun bir kerede büyürler inşallah bende ilerde rahat ederim ama 😁
İnşallah inşallah Rabbim yokluklarını göstermesin 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasılımmmm ilk hamileliğimmm 16 haftalık ve çok pis tırsıyorum ben nasıl bebek bakicam diye, belim şimdiden fena yatınca tek başıma kalkamıyorum onun dışında şükür iyiyim😂 çalışıyorummm kapitalist sistem kahrolsun 😏bu aralar duygusallık modum açıldı 😂
Hepimiz öyleydik korkmana gerek yok bebekle zaman geçirdikten sonra en ufak el göz hareketinden bile ne istediğini anlayacaksın 😊 bu günlerin tadını doyasıya çıkar zorlu olsa da hamileliği ayrı doğumu ayrı güzel hatıralar yaşamaya bak bol bol dinlen geri kalan vakitlerinde sevdiğin şeyleri yapmaya özen göster rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 😊😊

senaa

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah inşallah Rabbim yokluklarını göstermesin 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hepimiz öyleydik korkmana gerek yok bebekle zaman geçirdikten sonra en ufak el göz hareketinden bile ne istediğini anlayacaksın 😊 bu günlerin tadını doyasıya çıkar zorlu olsa da hamileliği ayrı doğumu ayrı güzel hatıralar yaşamaya bak bol bol dinlen geri kalan vakitlerinde sevdiğin şeyleri yapmaya özen göster rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 😊😊
Güzel dileklerin için teşekkür ederim, 🌻 rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😂🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar