Nasılsınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Nasılsınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,562 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nasılsınız
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
ahh keske biraz uykuda benim elime düşse sabah 7 bucuktan beri ayaktayim valla sadece kahvalti icin oturdum dahada hep ayaktayim cocuklarimi okula göturdum geldim kahvalti yaptim camasir bulasuk evi toplim derken bu saat oldu valla nasil gun geçti anlamadim birazdanda cocuklari okuldan almaya gidecem işte
Oo Allah kolaylık versin canım bende erken kalkıyorum gece uyanıyorum 3 veya 4 gibi sonra tekrar uyuyorum oğlum okula gidiyor ama sabah babası işten geliyor o hazırlayıp bırakıyor bende 10 11 e kadar uyuyorum yani fırsat varken her dakikayı değerlendireyim diyorum

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
va
😂😂 benimde kızım olcak ama hewesim neşemn yerini aqrilar aldı 32 haftaliqim yattqm yerden kalkamıyorum bncexe bol bol dinlenin önünüz fena 🤭🤭
dinlen demesi kolay valla benim elime düşmuyo dinlenmek cocuklari alcam okuldan yemek verecem dersleri var onlari yaptiracam sonra akşam yemegi sonra si mağlum herkesin yaptigi şeyler ahh ahhh dinlenemiyoryz😕

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
a
Oo Allah kolaylık versin canım bende erken kalkıyorum gece uyanıyorum 3 veya 4 gibi sonra tekrar uyuyorum oğlum okula gidiyor ama sabah babası işten geliyor o hazırlayıp bırakıyor bende 10 11 e kadar uyuyorum yani fırsat varken her dakikayı değerlendireyim diyorum
aynen değerlendir vallahi nurcum okullar acilmadan bende cok gec kalkardım simdi elime düşumuyo işte🤣

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
va

dinlen demesi kolay valla benim elime düşmuyo dinlenmek cocuklari alcam okuldan yemek verecem dersleri var onlari yaptiracam sonra akşam yemegi sonra si mağlum herkesin yaptigi şeyler ahh ahhh dinlenemiyoryz😕
Okula qiden cocuqu olana bu durum çok kötü Allah kolaylık wersn insaAllah. Benim oqlm 3 yaşında karnını doyuruyrm kendi kendini coqu wakit awutuyo çok şükür çok quzel oyunlar kuruyo. Yemek temizlik derken akşam eşime yanıkıyorum 😂 eslikmi hamilelikmi analikmi zor anlamadm ki

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar