Yaaa üzüldüm kız mezarda yatanların yarısı nazardan yatıyor zaten bnm oğluma da çok nazar değerdi ay bir yere gidelim gecesine açıklık olurdu çatlardi aglmktan oğlum tombiş çok güzel bir bebekti birisi Ogün görse biterdi gece ağlama nöbetleri vs vs kızım da aynı dün hataydayiz birileri gördü ay ne tatlı ay ne güzel vs vs çocuk dün ağlama krizlerine girdi millette ne masallah var ne bir şey ya kem gözlüler bir tanıdığım var bende bileliklik vardı boncuğu da her yeri çelikti ip yerine çelikti herkes bna ver dedi bnde hediye dedim sonra o kişi Özlem bilekliğin ne kadar güzel dedi bileklik kolumda çelik bak param parça oldu koptu ya hiç unutmuyorum nazar bna çocuklarıma çok geliyor Allah öyle insanlar dan uzak tuttsun yavrularımızı da bizi de inşallahKızlar nazara çok dikkat edin özellikle bebeklerinizi bol bol okuyun.
Bugün başıma gelen bir olayı anlatacağım
Yuşa Han'la markete gittik benim bebiş yeni yeni elleri önde hayalet gibi yürüyor. Şişman kucağında bebek olan kadın Yuşa Han'la bana bir bakış attı ben hayatımda öyle bir bakış görmemiştim anında Yuşa Han düşüp kafasını market arabasının tekerine vurdu bende aynı anda ayağımı burktum. Bu bana çok acı bir ders oldu