Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bnce bizim bir suçumuz yok Ayşem bizde Allah rızası için yardım ediyoruz annelere hr konuda fikit verip fikir alıyoruz sonuçta. Ama biz simdi boşuna mı yazdık..belki kadın kocasıyla barışmıştırda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Oyy çok üzüldüm çok erkekler neden böyleler ya hayatınızı onun için değiştirelim.her eziyete her lafa her zorluğa yoksulluğa katlanalım sonuç hüsran insan tabiki de üzülür adama bak yaaa hem sana laf çarpıyor bakımsızmışsn gibi yapınca da süslenince de sonra başkası var baş desin hiç güzel bir şey değil net ol net kararını ver daha gençsin önünde kocaman bir gelecek var onlara muhtaç değiliz onlar bize asıl muhtaç
Bnce bizim bir suçumuz yok Ayşem bizde Allah rızası için yardım ediyoruz annelere hr konuda fikit verip fikir alıyoruz sonuçta. Ama biz simdi boşuna mı yazdık..belki kadın kocasıyla barışmıştırda
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr