Sorum var Ne yemegi yapim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde demdem tarafından oluşturulan Ne yemegi yapim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,028 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne yemegi yapim
Konbuyu başlatan demdem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi yazayım çaylık yapacağım valla eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum Hastalıktan ölüyorum resmen
Bende öğlen saatlerinde biraz poğaça yaptım çocukları uyuttum evi topladım biraz 🤩o ara hemde ne yemek yapayım diye düşünüyordum ama bulamadım bi baktım eşim geldi🤣🤣yemek yokmu açım dedi bende durumu anlattım ee o zaman bi çay koy poğaça ile yiyeyim dedi🤩🤩 şu an çay saati yapıyoruz dünden kalan magnolia tatlısı da vardı 🥴yemek yokk🤷bugünde böyle olsun ya napim zaten rahatsızım da gece pek uyuyamadim 🥴🥴

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende öğlen saatlerinde biraz poğaça yaptım çocukları uyuttum evi topladım biraz 🤩o ara hemde ne yemek yapayım diye düşünüyordum ama bulamadım bi baktım eşim geldi🤣🤣yemek yokmu açım dedi bende durumu anlattım ee o zaman bi çay koy poğaça ile yiyeyim dedi🤩🤩 şu an çay saati yapıyoruz dünden kalan magnolia tatlısı da vardı 🥴yemek yokk🤷bugünde böyle olsun ya napim zaten rahatsızım da gece pek uyuyamadim 🥴🥴
Ayy her gün yemek yapmaktan bıkıyor insan . İyi yapmışsın resmen . Afiyet bal şeker olsun ben normalde bugün Hindistan cevizi topları yapacaktım ona bile halim yok düşün

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar