Sorum var Ne ypcam bilmiyorum..

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Ne ypcam bilmiyorum.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,681 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne ypcam bilmiyorum..
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbruSamir❤

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktora gkttik ama birsey demedi gaz dedi sadece ama koca adam gibi ses cikariyorm
Gazdan işte kuzm ne kadar tuvaletini yapsa bile gaz vardır hala bir çay kaşığı zeytinyağ versen iui olur aslında birde bacak masajı ysp miniğe

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla kabiz mi bilemiyorum ki zorlaniyor ama tuvaleti sulu gibi sarí
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

InsAllah canimm ya kayisi cayi iciyorum bende kimyon cayi oldugunu bilmiyordum.😒😊😊
Kayısı gaz yapar kimyon çayı tüket

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Gazdan işte kuzm ne kadar tuvaletini yapsa bile gaz vardır hala bir çay kaşığı zeytinyağ versen iui olur aslında birde bacak masajı ysp miniğe
Bacak masaji bu govdesine getiriyorsin dimi yapiyorum da yetersiz mi oluyor anlamiyoeum cikaeiyor gazini hemen arkasindan emmek istiyor. Sonra yine

Kayısı gaz yapar kimyon çayı tüket
Kimyonlu rezene aldim.o vardir

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bacak masaji bu govdesine getiriyorsin dimi yapiyorum da yetersiz mi oluyor anlamiyoeum cikaeiyor gazini hemen arkasindan emmek istiyor. Sonra yine

Kimyonlu rezene aldim.o vardir
Evet canım ondan bahsediyorum peki kaç dakika boyunc yapiyorsun masajı acaba soğuk mu sliyor ki çünkü bebekler soğuk alincada gaz birikiyor onlarda bir gün sabaha kadar yorganın içine uyut bakalım sabaha o sıcağa gazını çok rahat çıkartması lazım

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım ondan bahsediyorum peki kaç dakika boyunc yapiyorsun masajı acaba soğuk mu sliyor ki çünkü bebekler soğuk alincada gaz birikiyor onlarda bir gün sabaha kadar yorganın içine uyut bakalım sabaha o sıcağa gazını çok rahat çıkartması lazım
Valla yorganla yatieiyorum sickta oluyor aslinda ama bakalim yaa bakiOrun bu durum 3 4 ay suruyormus yaziyor baziyerlerde

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar