Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyüklerimiz düşüğün ayağı içinde olur sakın korunma arkasından hemen olur derler ben 2 adet gördüm 3.de hamile olduğumu öğrendim ilk bebeğim düştü 2.pasam 2 yaşında çok şükür
canım benim bildiğim hemen hamile kalmana doktor izin vermiyor en az 3 ay veriyor sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebek için bana doktor öyle söylemişti
Merhabalar hanımlar 7 haftalık gebelik sonucu düşük yaptim gelişmediğinden ve kalp atışı yoktu. Ben çok fazla ara vermek istemiyorum çocuk konusunda ve cevremde tanıdığım birçok kişi ilk adetten sonra çocuk düşünüp hamile kalabilmişler sağlıklı benim korkum ise tekrar hamile kalıp tekrar sağlıksız bir gebelik yasamak doktor kontrollerine ne zaman gitmeliyim bu konuda lütfen yardımcı olabilir misiniz
Canım benimde senin gibi dusukle sonlandi kalp atisi olmadigi icin doktor yumurtalikla olustugu zaman gebe kalabilirsin dedi hamile kaldim iki aylikken kalp atisi olmadi kese yerinden dustu dun kurtajla sonlandi o yuzden sana tafsiyem biraz bekle bi 8 ay falan kendini toparla sonra kal kurtajla sonuclanabiliyor benimki gibi