Sorum var NECE GEDİR HAMİLELİK

• Konbuyu başlatan Abbaszade Hecer
  • Toplam 61 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Abbaszade Hecer tarafından oluşturulan NECE GEDİR HAMİLELİK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,889 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı NECE GEDİR HAMİLELİK
Konbuyu başlatan Abbaszade Hecer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Abbaszade Hecer

Abbaszade Hecer

Kayıtlı Üye
rank

Abbaszade Hecer

Kayıtlı Üye
rank
Can 12 həftəyə kimi məndə eleydim hər şeydən iyrənirdim😓 12 den sonra keçdi getdi. İndi uje 37 həftə oluruq İnşallah heyecanla günleri sayıram sağ əlim başına ❤️❤️❤️
Ay sag salamat alasan qucagina az qalib uje . Amin gorek mende hacan duzelecel qizimda bundan da pis olurdum oglumu yungul kecirmisdim bu 3 du

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Can 12 həftəyə kimi məndə eleydim hər şeydən iyrənirdim😓 12 den sonra keçdi getdi. İndi uje 37 həftə oluruq İnşallah heyecanla günleri sayıram sağ əlim başına ❤️❤️❤️
Mende ama hec bulantı ne qusma hecne olmayib bircə leke vurub ağrılar olub bide medee 9 aydi helede cekirem 🤣ama qizlarimda herseyden tisginme kusma ölürdüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay sag salamat alasan qucagina az qalib uje . Amin gorek mende hacan duzelecel qizimda bundan da pis olurdum oglumu yungul kecirmisdim bu 3 du
Deyesen mamasi bu da qizdi 🤗

Deyesen mamasi bu da qizdi 🤗
Mende 38 hefdedi menden bir hefde daldsan ama bilmek olmur doğuşu

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Ee azdan coxdan he gore gore orgenirik yawim o qederde cox deyil amma qismet

Allah komeyin olsun seninde can men 1 qizimda dehesed olmuwam ikinci oglumda elde yox bunda sadece urey bulanti birde iwdahsizliq var

Allah komeyin olsun seninde can men 1 qizimda dehesed olmuwam ikinci oglumda elde yox bunda sadece urey bulanti birde iwdahsizliq var
Hə can hər hamiləlik eyni deyil mən indi 2ciyə hamiləyəm 1dən fərlilikləri var

Tüm sayfalar yüklendi.