Banada öğretinE sende öğrenirsin artık azerbaycanca konuşmayı![]()

Banada öğretinE sende öğrenirsin artık azerbaycanca konuşmayı![]()
Sen bana ogretirsinYahşi Cazibe evet bizde Azerbaycan da da çok bakiliyordu o diziye
Olur tabiSen bana ogretirsin![]()
Ay sag salamat alasan qucagina az qalib uje . Amin gorek mende hacan duzelecel qizimda bundan da pis olurdum oglumu yungul kecirmisdim bu 3 duCan 12 həftəyə kimi məndə eleydim hər şeydən iyrənirdim12 den sonra keçdi getdi. İndi uje 37 həftə oluruq İnşallah heyecanla günleri sayıram sağ əlim başına
![]()
He bir birinden ferqli olur gorej qizimda lap pis olurdumHə can hər hamiləlik eyni deyil mən indi 2ciyə hamiləyəm 1dən fərlilikləri var
Mende birinci qizimda ele olmusamMende 5 ayima qeder bulantidan öldüm day hecne xeyir elemedi hekimin dediyi Derman yada ne yedimse qaytardim ele olurda her kesde ferqlidi indi de 41 heftedeyem helede gelmir qiz
Mende birinci qizimda ele olmusamMende 5 ayima qeder bulantidan öldüm day hecne xeyir elemedi hekimin dediyi Derman yada ne yedimse qaytardim ele olurda her kesde ferqlidi indi de 41 heftedeyem helede gelmir qiz
He heyqeten mende baxirdimSen bana ogretirsin![]()
Anlamadım kuzum ❣❣Ay sag salamat alasan qucagina az qalib uje . Amin gorek mende hacan duzelecel qizimda bundan da pis olurdum oglumu yungul kecirmisdim bu 3 du
He bir birinden ferqli olur gorej qizimda lap pis olurdum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Mende birinci qizimda ele olmusam
He heyqeten mende baxirdim
He heyqeten mende baxirdimSen bana ogretirsin![]()
Cox seyi. Benzesede yende ferlenid diller bir birindenE sende öğrenirsin artık azerbaycanca konuşmayı![]()
Anlamadım kuzum ❣❣Ay sag salamat alasan qucagina az qalib uje . Amin gorek mende hacan duzelecel qizimda bundan da pis olurdum oglumu yungul kecirmisdim bu 3 du
He bir birinden ferqli olur gorej qizimda lap pis olurdum
He heyqeten mende baxirdim
Sag salamat al qucagina canMende ama hec bulantı ne qusma hecne olmayib bircə leke vurub ağrılar olub bide medee 9 aydi helede cekiremama qizlarimda herseyden tisginme kusma ölürdüm
Deyesen mamasi bu da qizdi
Deyesen mamasi bu da qizdi
Mende 38 hefdedi menden bir hefde daldsan ama bilmek olmur doğuşu
Cox sağol bacim sende balani sag salamat al qucaginaSag salamat al qucagina can