Nefes darlığınız başladı mı kızlar😖

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Nefes darlığınız başladı mı kızlar😖 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,699 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nefes darlığınız başladı mı kızlar😖
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Simdi uyku tutmadi duz yatınca nefesim kesiliveriyor canlarım illa yan yatmam lazım daha 5 aylik 8 aylikken kendimi dusunemiyorum valaha😣nefesim daralınca telas yapıyorum bi moralim bozuluyor sanki corona olacam da atlatamicam gibi Allah korusun😢hayirlisiyla şu ikinci aşımı da bi olsaydim. Aksam haberlerde 7 aylik bi hamile daha ölmüs cok uzuluyorum uzulunce boyle panik yapıyorum 😢
Canım korkma allaha sığın boyle yapip kendini panikatak yapacan ben astım hastasiyim iki aylikken korona oldum 15 gün hastanede yattım çok Şükür zordu ama geçti ve şuan 36 haftaligim tekrar olmadan doğum yapıp asi olacam doğuma kadar bütün gebeler kendine çok dikkat etmesi lazım allah yardımcımız olsun

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ohh şükürler olsun canım benim dikkat et kendine aşını hemen ol kuşum
Canım korkma allaha sığın boyle yapip kendini panikatak yapacan ben astım hastasiyim iki aylikken korona oldum 15 gün hastanede yattım çok Şükür zordu ama geçti ve şuan 36 haftaligim tekrar olmadan doğum yapıp asi olacam doğuma kadar bütün gebeler kendine çok dikkat etmesi lazım allah yardımcımız olsun

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Simdi uyku tutmadi duz yatınca nefesim kesiliveriyor canlarım illa yan yatmam lazım daha 5 aylik 8 aylikken kendimi dusunemiyorum valaha😣nefesim daralınca telas yapıyorum bi moralim bozuluyor sanki corona olacam da atlatamicam gibi Allah korusun😢hayirlisiyla şu ikinci aşımı da bi olsaydim. Aksam haberlerde 7 aylik bi hamile daha ölmüs cok uzuluyorum uzulunce boyle panik yapıyorum 😢
Gece olcektim nefes alamama ve miğde yaasindan

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
Ben altı aylık evliyim ve geçen ay düşük yaptım bu ikinci bebeğim bunun da tehlikesi var pazartesi günü hastaneye gidicem dua edin bana

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Bende iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum ilk aşımı da hamile olduğumu bilmeden olmuştum içini feraj tut asinida ol mutlaka canım

Tüm sayfalar yüklendi.