Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz annelerin güçlü ve sağlıklı olması lazım ki evlatlarımızın başında duralım. Ne kadar yorulsak sinirlensek onların bir gülmesi her şeyi unutturuyor.@Hülya12 yakındır inşallah seninde böyle mesajlar yazman Allah'ın izniyle
Vallahi çocuklar bı alem uykusu var ama direniyo ya oyun oynucakmis ayakda zor duruyo ama inat ediyo isde ben uykuyu çok seven birisi olarak zor geliyo ister istemez
Vallahi çocuklar bı alem uykusu var ama direniyo ya oyun oynucakmis ayakda zor duruyo ama inat ediyo isde ben uykuyu çok seven birisi olarak zor geliyo ister istemez
Hepimiz hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz uyumayan bebek çok zor ya Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah bu durumu bir tek ben yaşıyorum sanıyordum yalnız değilmişim
Ayyy Allah kolaylık versin benimki birden aşağı yatmiyo o saate kadar oynuyo seninki bayada geçmiş nasıl dayaniyosun sabahda erken kalkiyo deme sakın ah yavrum yatta uyu da isde dinlen ama yok nasıl bı enerjileri varsa