Nerdesiniz Kizlar Canlanalim benimde Kafa dagilsin🙃

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Nerdesiniz Kizlar Canlanalim benimde Kafa dagilsin🙃 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,273 kez görüntülenmiş, 179 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Nerdesiniz Kizlar Canlanalim benimde Kafa dagilsin🙃
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
35haftakilk oldum canim
Maşallah kuzum benim ama Annen kayınvaliden falan yok mu hani gelip bu aşamada yanında kalabilecek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gunduzleri oyuncaklarini azaltmaya baslasana bacim. Yani mutfak legeni vs olanlari da azalt, elinde bir iki sey kalip onlarla oyun uretmeye calissin. Hem oyun uretirken beyni yorulur, hem vucudu yorulur, bir vakit sonra kendiliginden uyuyakalir. Ayrica az oyuncakla kendi kendine oynamaya alissin
Haklısın bak bugün ben onu demeyeyim dur dinle sadece bir tane tahta kaşık vereyim onunla oynasın Dursun🤣🤣🤣

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah kuzum benim ama Annen kayınvaliden falan yok mu hani gelip bu aşamada yanında kalabilecek

Haklısın bak bugün ben onu demeyeyim dur dinle sadece bir tane tahta kaşık vereyim onunla oynasın Dursun🤣🤣🤣
Cok oyuncak uzun sure dikkat acikligina sebep oluyor. Devamli oyun oynama istegi uyandiriyor onlar da. Az oyuncak bir yerden sonra sıkıyor, baska birsey olmayinca oynamaya calisiyorlar, bakiyorlar farkli birsey yok yavas yavas uykulari geliyor. İnsallah larende de ise yarar bu durum 🤔

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Cok oyuncak uzun sure dikkat acikligina sebep oluyor. Devamli oyun oynama istegi uyandiriyor onlar da. Az oyuncak bir yerden sonra sıkıyor, baska birsey olmayinca oynamaya calisiyorlar, bakiyorlar farkli birsey yok yavas yavas uykulari geliyor. İnsallah larende de ise yarar bu durum 🤔
Ayyy insalalh birtanem bugün denicem bakalim🤲🙏 teşekkür ederim birtanem.bilgi icin♥️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kız sorma 9 aydır biz böyleyiz doğdu Doğalı çocuk uyku sevmiyor yani uyku deyince aklı çıkıyor Uyutmaya götüreceğimi anlıyor ağlıyor Yani sen beni Uyutmaya götüreceksin diye sese hiç tahammülü yok bile çıt olmayacak evde o derece vücudum öyle bir bitmiş ki dün akşam ağladım resmen bacaklarımın ağrısından romatizma var bir de bende şimdi şöyle günlük Sadece 1 saat uykuyla yetmiyor vücudum çünkü sabaha karşılaren uyuyor okula giden oğlum var Mecbur altı buçuk yedi de ona kalkmam gerekiyor Yani bilmiyorum ne zamana kadar ben düşmeden devam edeceğim

Ah Hülyam Ah Vallahi kimse düşünmüyor ya böyle artık son noktadayım bir de Çarşamba günü de Ankara'ya gideceğiz inşallah o zamana kadar iyileşir de

Benim var hem de dişleri çıktı o da ısırıyor bir ısırınca da gülüyor
Ahaha evet evet kayra da öylr 8 dişinin de 8 inin izi belli oluyor 😂😂

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Asenam bende carsamaba hastaneye gidicem tabi sorun çıkmazsa ağrım fazla olursa erken gidicem😱😱😱

Tüm sayfalar yüklendi.