Evet öyleymiş doktor da söylemişti çk utanç vericiydi hem doğum yapıp aynı anda da yatağı kirletmiştim 🫣 çok utanıyordum doktor hem bebeği çıkarıyordu hem anlatıyordu zaten olması gereken böyle tüm bedene rahatlama geldi bak hazırlıklı bir odadasın zaten hiç utanmana gerek yok falan ama yok nasıl utanmam bir de kış vakti hem üşüme hem terleme üstüne bir de kadınlar camı açıyordu oda havalansın diye çok zor zamanlardı ama sonucu harika olduBenım he ıkı dogumdada sancılarım gece baslamısıtı ,dogum sancısı normal adet sancısı gıbı baslıyo ılk baslarda normal gebelıgın son gunlerınde agrılar oluyor herkeste ,ama dogum sancısı bole bu agrılar adet sancısı gıbı baslıyo ve sure gectıkce sancılar sıddeylenıyo ve sıklasıyo dınlenmekle falan gecmıyo ,sancı oldugu ıcın ıshalde eslık edıyo bazı kısılerde ,ve mıde bulantısı ve kusmada eslık edıyo bunlarda dogum belırtısu ama en belırgın olanı zaman gectıkce sancılar sıddetlenıyo ve sıklasıyo ılk baslarda saatte bır gelen sancı yavas yavas 49 yarım saate en 2-3 dakkaya dusuyokı bu son evrede dogum gerceklesıyo ,sancılar 40 dakkaya falan yarım saatte olabılur dusunce hemen hastaneye gıt ,su ve kanama olursa zaten hıc durma benım hafıf kanama olunca hemen dogdu hastaneye yetısemedım,bıde her dogum bır olmuyo genel olarak 2. Cocuk kolay doguyo benmkı ıkıncıı cok kolay oldu tek basıma dogurdum kenara koydum ambulansı bekledım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doktor neden ızın vermıyo tuvalete bılıyonuzmu ,cunku bebek kanala gırınce bıldıgınız lavabo ıhtıyacı gıbı bır hıs oluyo o sekıl doguyo ve onceden bunu bılmeyıp duvalette doguranlar olmus o yuzden tuvalete asla ızın vermıyolar benım affedersınız kucuk abdeste bıle zor ızın verdıler resmen kapıda bekledıler
Doktor neden ızın vermıyo tuvalete bılıyonuzmu ,cunku bebek kanala gırınce bıldıgınız lavabo ıhtıyacı gıbı bır hıs oluyo o sekıl doguyo ve onceden bunu bılmeyıp duvalette doguranlar olmus o yuzden tuvalete asla ızın vermıyolar benım affedersınız kucuk abdeste bıle zor ızın verdıler resmen kapıda bekledıler
Aa çok ilginç sancı yine o kqdar keskin mi oluyor peki bir de kordonu kendin mi kestin öylece mi bekledin