Normal dogum dikisleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Normal dogum dikisleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,689 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal dogum dikisleri
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra gümüş

Esra gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Ayy kıyamam yaa inşallah olmaz canım korkma genelde ikinci doğumdan sonra olmuyor benim ikinci doğumum dikişsiz geçti çok şükür aslında bazı ebeler çok vicdansız oluyorlar başlarından salmak için hemen kesip bebeği alıp dikiş atıyorlar inşallah iyi yürekli ebelere denk gelirsiniz hepinizde Rabbim tüm hamile bayanların yardımcısı olsun inşallah 🤲🤲
Amin canm insallah dogumdan ciktigimda kendimden korkmstm o kdr zorlanmstm ki ne yüzüm kalmsti ne gözüm balon gibi olmuştum 😔 doğum hastanesi olunca sen dogurana kdr bir bardak su weren olmyor milleti oylr asagiliyor lardi ki ah ah hala dün gibi aklimda cok pisti

Rabişs04

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk dogumumda popoma kadar kesmislerdi dikisim çok fazlaydı sonradan 2 doğum daha yaptım çıkarken bebek siyriklar var diye dikiş atıldı bu 4 üncü gebeligim insallah dikissiz dogumum olurda çabuk toparlarim tez zmanda kurtulalım kızlar insallah saglicak la alalım bebislerimizi kucaklarimiza
Amin canm amin bugün hamdolsun aldım sağsaglim kucagima dikiş yok çok şükür darısı seninde başına
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

C
Amin canm insallah dogumdan ciktigimda kendimden korkmstm o kdr zorlanmstm ki ne yüzüm kalmsti ne gözüm balon gibi olmuştum 😔 doğum hastanesi olunca sen dogurana kdr bir bardak su weren olmyor milleti oylr asagiliyor lardi ki ah ah hala dün gibi aklimda cok pisti
Çok şükür öyle bisi olmadi bir yerde insanın tanıdıkları olmalı aslında her yerde olmalı Allh razı olsn ebelermden ben doğuramıyordum bir saatte anca doğdu bebegum ona rağmen kızmadılar saolsunlar Allah sizidde iyi insanlarla denk getirsin inslaaj

Ftmbrserskn

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğum da dikişler çok acıtıyor mu
Benim ilk dogumumda popoma kadar kesmislerdi dikisim çok fazlaydı sonradan 2 doğum daha yaptım çıkarken bebek siyriklar var diye dikiş atıldı bu 4 üncü gebeligim insallah dikissiz dogumum olurda çabuk toparlarim tez zmanda kurtulalım kızlar insallah saglicak la alalım bebislerimizi kucaklarimiza
Amin ecmain inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.