Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlarr ya benim ilk cocukta bacak agrisi hicbir sekilde cekmedimm .. aradan iki yil gecti suan hamleyim 28 haftalikk ama ki bunda basindan bugune kadr surekli ayak agrisi cekiroum ayaklarim tas oluo adim atamiorum boyle giderse yani gidecek gibi gorunuyo ben nkrm dogum bu sekklde de yapabilcek miyim yaa ?? İlk dogumum normal oldu ..
Kizlarr ya benim ilk cocukta bacak agrisi hicbir sekilde cekmedimm .. aradan iki yil gecti suan hamleyim 28 haftalikk ama ki bunda basindan bugune kadr surekli ayak agrisi cekiroum ayaklarim tas oluo adim atamiorum boyle giderse yani gidecek gibi gorunuyo ben nkrm dogum bu sekklde de yapabilcek miyim yaa ?? İlk dogumum normal oldu ..
İlk doğumumda benim de yoktu ama şimdi tuvaletim gelmese de gitmesem diye bakıyorum klozet kullanamıyorum çünkü diğer türlü eğilmek o kadar güç ki ağrıdan yürüyemiyorum bile bende bunu düşündüm hep acaba normal yapabilir miyim diye ilkinde de normal doğurdum ama işte ağrım falan yoktu