Normal doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Normal doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,058 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal doğum
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 36+3 teyım ve doğumum normal olucak bi aksılık olmazsa sizce normal doğumda bebekler genelde kaçncı haftada gelir. Annem memelekettn gelck inş geç bilet almamştr ☹️
Belirsiz ki kuuzum normal doğum bn 38 de yptm ilk doğumuu mu eltim 40 41 arası doğurdu sezeryan gbi belirli bi günü yok bu ikinci gebeliğim yarın 38 hafta olacam Allah'ın izniyle kontrolünde var ve bebeğim ter donmemisse gün verecek artık alalhin izniyle kurtuluruz hepimiz insllh 🤲

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk doğumun 36+4 de oldu. Normal doğum. Anneme bebek doğum pozisyonu almış ama daha doğuma vardır demiştim. Annem antalya ya tatile gitmişti. Ve annem doğumuma yetişemedi o geldiğinde herşey olup bitmişti. Çok üzülmüştüm. O yüzden plan program yapmamak lazım. Her an herşey olabilir diye teyakkuz da beklemek gerek.
Kızlar 36+3 teyım ve doğumum normal olucak bi aksılık olmazsa sizce normal doğumda bebekler genelde kaçncı haftada gelir. Annem memelekettn gelck inş geç bilet almamştr ☹️

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
@Didem canım benimde ilk gebeliğimde yapamam edemem dedim korktum 39+3 te doğum yaptım suni sancıyla 3 saatte doğurdum ve 4 kg doğurdum bende kendimden beklemiyordum bile bak şimdi 1,5 aylık olduk 🥰 rabbim senide bir avazda kurtarır merak etme korkma bebeğine odaklan 😌

Tüm sayfalar yüklendi.