Ah gamzem sen daha kötüsün 😂😂 Ayy hiç sorma zor günlerdi çok şükür atlattik
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 30 Nisan 2024 #11 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Ah gamzem sen daha kötüsün Genişletmek için tıkla ... Ayy hiç sorma zor günlerdi çok şükür atlattik
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Ah gamzem sen daha kötüsün Genişletmek için tıkla ... Ayy hiç sorma zor günlerdi çok şükür atlattik
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,506 Konum Kırklareli 30 Nisan 2024 #12 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ayy hiç sorma zor günlerdi çok şükür atlattik Genişletmek için tıkla ... Birde ben atlatsaydım az önce kayra bşr yandan ayra bir yandan ağlıyordu biri uykusunda uyanıp beni göremediği için diğeri meme için
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ayy hiç sorma zor günlerdi çok şükür atlattik Genişletmek için tıkla ... Birde ben atlatsaydım az önce kayra bşr yandan ayra bir yandan ağlıyordu biri uykusunda uyanıp beni göremediği için diğeri meme için
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 860 30 Nisan 2024 #13 zehra demir' Alıntı: Kızlar normal doğumdan sonra yeniden hamile kalmakiçin ne kadar geçmesi lazım? Genişletmek için tıkla ... Benim kızlarımın arasında 1 yaş 10 ay var.doğumdan 7,8 ay sonra hamile kalmıştım ama kalbi gelişmedi kürtaj oldum
zehra demir' Alıntı: Kızlar normal doğumdan sonra yeniden hamile kalmakiçin ne kadar geçmesi lazım? Genişletmek için tıkla ... Benim kızlarımın arasında 1 yaş 10 ay var.doğumdan 7,8 ay sonra hamile kalmıştım ama kalbi gelişmedi kürtaj oldum
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 30 Nisan 2024 #14 zehra demir' Alıntı: Kızlar normal doğumdan sonra yeniden hamile kalmakiçin ne kadar geçmesi lazım? Genişletmek için tıkla ... Vallahi ben ilk çocuğum 13 aylıktı hamile kaldım ikinci çocuğumda 15 aylıktı 3. Ye hamile kaldım
zehra demir' Alıntı: Kızlar normal doğumdan sonra yeniden hamile kalmakiçin ne kadar geçmesi lazım? Genişletmek için tıkla ... Vallahi ben ilk çocuğum 13 aylıktı hamile kaldım ikinci çocuğumda 15 aylıktı 3. Ye hamile kaldım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Mayıs 2024 #15 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Birde ben atlatsaydım az önce kayra bşr yandan ayra bir yandan ağlıyordu biri uykusunda uyanıp beni göremediği için diğeri meme için Genişletmek için tıkla ... Şimdi rahatsin azda olsa annenlerde olduğun için Sen birde evde git yemek temizlik de girsin işin içine o zaman konuşalım Dost acı söylermiş
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Birde ben atlatsaydım az önce kayra bşr yandan ayra bir yandan ağlıyordu biri uykusunda uyanıp beni göremediği için diğeri meme için Genişletmek için tıkla ... Şimdi rahatsin azda olsa annenlerde olduğun için Sen birde evde git yemek temizlik de girsin işin içine o zaman konuşalım Dost acı söylermiş
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 1 Mayıs 2024 #16 zehra demir' Alıntı: Kızlar normal doğumdan sonra yeniden hamile kalmakiçin ne kadar geçmesi lazım? Genişletmek için tıkla ... Gebelikmi düşünüyorsun
zehra demir' Alıntı: Kızlar normal doğumdan sonra yeniden hamile kalmakiçin ne kadar geçmesi lazım? Genişletmek için tıkla ... Gebelikmi düşünüyorsun
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,506 Konum Kırklareli 1 Mayıs 2024 #17 Gamze Hümeyra' Alıntı: Şimdi rahatsin azda olsa annenlerde olduğun için Sen birde evde git yemek temizlik de girsin işin içine o zaman konuşalım Dost acı söylermiş Genişletmek için tıkla ... Çok acı söyledin ama olmaz böyle
Gamze Hümeyra' Alıntı: Şimdi rahatsin azda olsa annenlerde olduğun için Sen birde evde git yemek temizlik de girsin işin içine o zaman konuşalım Dost acı söylermiş Genişletmek için tıkla ... Çok acı söyledin ama olmaz böyle
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Mayıs 2024 #18 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Çok acı söyledin ama olmaz böyle Genişletmek için tıkla ... Dimi ama
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Çok acı söyledin ama olmaz böyle Genişletmek için tıkla ... Dimi ama
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,506 Konum Kırklareli 1 Mayıs 2024 #19 Gamze Hümeyra' Alıntı: Dimi ama Genişletmek için tıkla ... Kız gece çocuklarda hatlar karıştı ayra uyanmaz kayra sürekli ağlar ayy dedim annem birbirinizin yerine geçmeyin rutini bozmayın
Gamze Hümeyra' Alıntı: Dimi ama Genişletmek için tıkla ... Kız gece çocuklarda hatlar karıştı ayra uyanmaz kayra sürekli ağlar ayy dedim annem birbirinizin yerine geçmeyin rutini bozmayın
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Mayıs 2024 #20 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Kız gece çocuklarda hatlar karıştı ayra uyanmaz kayra sürekli ağlar ayy dedim annem birbirinizin yerine geçmeyin rutini bozmayın Genişletmek için tıkla ... Hadi ya Kayra niye öyle yaptı ki aç filan mıydı
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Kız gece çocuklarda hatlar karıştı ayra uyanmaz kayra sürekli ağlar ayy dedim annem birbirinizin yerine geçmeyin rutini bozmayın Genişletmek için tıkla ... Hadi ya Kayra niye öyle yaptı ki aç filan mıydı