Sorum var Normal mı hareket etmiyor asırı yavaş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Normal mı hareket etmiyor asırı yavaş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,228 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal mı hareket etmiyor asırı yavaş
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bazen elini hissedip hareket etmiyor bıcırıklar. Öylesi durumlarda elini karnına koyma nescafe veya çikolata tüket sol tarafına uzan ellerin göğsünün veya başının orda olsun. Benimkide elimizi hissettiği an donup kalıyor 😂

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Bende 28.5 haftalğm bendede şu var fıngır fıngır oynarken eşim ne zaman elini koysa duruyo hiç kıpırdamıyo eşimde bu kız bana naz yapıyo deyip duruyo adamcık yazık yaw bide konşmaları hissediyo sanırım çok hareket ederken eşime gösteriyim diye sesleniyorm bak diye duruyo tospik fena naz yapıyo 😁😁😁😁

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Bugün masallah cok güzeldi hareketi falan ama 2 saat 39 dk hareket etmiyor :( korkutuyor bu durum beni bugün agrım falan oldu ama dr bebek büyüdüğü için demişti
Cnm bnde 29 haftadsyim geçen iki gün hareket etmedi ev işi yapmisdim sonra yorgunluğu geçince eski formuna döndü 😀😀 telaş etme bazen uzun uyyorlar bn karnıma buzlu birşey kiyyorum soğuk yani teoki veriyor dene istersen

Tüm sayfalar yüklendi.