Sorum var Normal mı hareket etmiyor asırı yavaş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Normal mı hareket etmiyor asırı yavaş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,228 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal mı hareket etmiyor asırı yavaş
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Bugün masallah cok güzeldi hareketi falan ama 2 saat 39 dk hareket etmiyor :( korkutuyor bu durum beni bugün agrım falan oldu ama dr bebek büyüdüğü için demişti
Canım normal hiç krndini strese koyma çikolata ye yada yürü dikkat et mutlaka hissediceksin inşallah 3 saat i geçerde hissetmezsem panik oluyordum ben hem bi çikolata yada kahve yada hafif dokunuşlarla hareketlerini algılıyordum o haftalarda umarım sende de öyle olur

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bugün masallah cok güzeldi hareketi falan ama 2 saat 39 dk hareket etmiyor :( korkutuyor bu durum beni bugün agrım falan oldu ama dr bebek büyüdüğü için demişti
Korkma canım sürekli haraket etmez zaten bizim gibi dinlenme zamanları var bebişinin annesi🥰

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Korkma cnm bebekler bazen hareketsiz olabiliyor saatlerce..bende de oluyor arada ..şuan nasıl hareket etti mi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bazen elini hissedip hareket etmiyor bıcırıklar. Öylesi durumlarda elini karnına koyma nescafe veya çikolata tüket sol tarafına uzan ellerin göğsünün veya başının orda olsun. Benimkide elimizi hissettiği an donup kalıyor 😂
Ahh bu minikler yaa 😂😂 yerim onları temas yok temas yok diyorlar demek ki 🤣 akıllı bidiklar baktılar salgın hastalık dönemine denk geldik hazırlıklı gelelim diyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Birkaç gün önce Sanırım bir hafta önceydi bebiş hareket etmiyor yan yatıyorum sağ sol dönüyorum tık yok korktum koştum acile bbir dünya eziyet çektim ama sonra ultrasonda baktı kalp atışını dinletti ve gayet sağlıklı dedi ve sen kendini çok yoruyorsan o da yorulup uyuyodur dedi yani kendin yoruluyorsan bebişte yorulup hareket etmez ama tabi için rahat etsin diye gidip bir baktır kalp atışını dinle 🤗🤗🥰🥰🧿🧿

Maalesef şahsen benimki karnımı delecek şekilde oynasın ben elimi koyayım aniden duruyor 😂 sadece karnımın ordan oraya gitmesini izlemekle yetiniyorum 😂
:)))

Korkma cnm bebekler bazen hareketsiz olabiliyor saatlerce..bende de oluyor arada ..şuan nasıl hareket etti mi
Hayır bugün hissetmedim

Ahh bu minikler yaa 😂😂 yerim onları temas yok temas yok diyorlar demek ki 🤣 akıllı bidiklar baktılar salgın hastalık dönemine denk geldik hazırlıklı gelelim diyorlar

Birkaç gün önce Sanırım bir hafta önceydi bebiş hareket etmiyor yan yatıyorum sağ sol dönüyorum tık yok korktum koştum acile bbir dünya eziyet çektim ama sonra ultrasonda baktı kalp atışını dinletti ve gayet sağlıklı dedi ve sen kendini çok yoruyorsan o da yorulup uyuyodur dedi yani kendin yoruluyorsan bebişte yorulup hareket etmez ama tabi için rahat etsin diye gidip bir baktır kalp atışını dinle 🤗🤗🥰🥰🧿🧿
Tamam canım sağol

Korkma canım sürekli haraket etmez zaten bizim gibi dinlenme zamanları var bebişinin annesi🥰
İnsallah canım ya

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Valla benimki kuduruyor karnım ordan oraya gidiyor çıkıyor iniyor az seveyim diyorum dokunduğum an kitlenip kalıyor anneyede bu yapılmazki 😂 babaya gelincede sabaha kadar tekmeliyor sevmiyor demekki 😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Valla benimki kuduruyor karnım ordan oraya gidiyor çıkıyor iniyor az seveyim diyorum dokunduğum an kitlenip kalıyor anneyede bu yapılmazki 😂 babaya gelincede sabaha kadar tekmeliyor sevmiyor demekki 😂
Kıskanıyor babayı doğunca odaya almayacak belli 😬😂😂 Erkek çocuklar babayı kıskanıyor bizimkide babasına vuruyor karnıma yaslanmasin hemen basıyor tekmeyi 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.