Nst 2 hafta sonra randevu var sorun olur mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyzaaa tarafından oluşturulan Nst 2 hafta sonra randevu var sorun olur mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 851 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nst 2 hafta sonra randevu var sorun olur mu
Konbuyu başlatan Beyzaaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyzaaa

Beyzaaa

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 33 +4 haftalık hamileyim geçen cuma ilk defa nts ye girecektim ama randevu ye geç kaldım en erken 2 hafta sonraya veriyorlar sorun olur mu acaba ilk gebelik benim pek bilgim yok

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Olmaz canım zaten nts dediği şey senin sancini ölçüyor ben 32 haftalıkken yaptım hiçbir sancı çıkmadı doktor iki üç hafta sonra tekrar yaparız dedi
Bekliyorum bakalım

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 33 +4 haftalık hamileyim geçen cuma ilk defa nts ye girecektim ama randevu ye geç kaldım en erken 2 hafta sonraya veriyorlar sorun olur mu acaba ilk gebelik benim pek bilgim yok
Ben anlamıyorum doğuma daha çok var bir sıkıntı belirti yoksa nst şartmı hakan cokerin kitabında okumuştum sık nst ye girmek pek faydalı değilmiş sezeryana sebep olabilirmiş ulturasondan az fazla gelişmiş bir cihaz çok farklı değilmiş yani gerek olöaz umarım benim hiç giresim yok nst ye 😞

Beyzaaa

Kayıtlı Üye
rank
Olmaz canım zaten nts dediği şey senin sancini ölçüyor ben 32 haftalıkken yaptım hiçbir sancı çıkmadı doktor iki üç hafta sonra tekrar yaparız dedi
Bekliyorum bakalım
Teşekkür ederim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben anlamıyorum doğuma daha çok var bir sıkıntı belirti yoksa nst şartmı hakan cokerin kitabında okumuştum sık nst ye girmek pek faydalı değilmiş sezeryana sebep olabilirmiş ulturasondan az fazla gelişmiş bir cihaz çok farklı değilmiş yani gerek olöaz umarım benim hiç giresim yok nst ye 😞
Bende ilk defa girecektim canım

Tüm sayfalar yüklendi.