Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün doktora gittim 34 haftalık hamileyim nst de sancım çıktı 2 tane serum taktı doktor 1 hafta 10 gün bekleyelim dedi sizce ne olur doğumu başlatır mı
İnşallah başlatmaz doğumu 35 veya 36 haftalık olsun ilk gebeliğinmi benim ilk gebeliğimde nst bağladılar sancım çok çıkmıştı doğumu başlatmadi doktor sancın veya suyun gelirse gel hemen dedi ne kadar zaman sonra hatırlamıyorum ama suyum geldi öyle gittim sağ salim kucağına alırsın inşallah
Yat ya da otur, illaki kalkacaksin ama iş güç yapma. İlişkiyi zaten yasaklamıştır doktor, duş banyo çok ılık su ile yapacaksın. Tatlı şeyler yeme onlar hem rahmin kasalmasink sağlar sancın artar hemde bebeği hareketlendirir. Sen tedbirlerini al takdir Allah'ın artık, inşallah hayırlisi ile zamanında doğum olur.
Yat ya da otur, illaki kalkacaksin ama iş güç yapma. İlişkiyi zaten yasaklamıştır doktor, duş banyo çok ılık su ile yapacaksın. Tatlı şeyler yeme onlar hem rahmin kasalmasink sağlar sancın artar hemde bebeği hareketlendirir. Sen tedbirlerini al takdir Allah'ın artık, inşallah hayırlisi ile zamanında doğum olur.