Sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah, sancı hep var da işe yaramıyor
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 1 Temmuz 2022 #11 Sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah, sancı hep var da işe yaramıyor
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,227 Konum Kastamonu 1 Temmuz 2022 #12 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah, sancı hep var da işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... Neden işe yaramıyor ki
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah, sancı hep var da işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... Neden işe yaramıyor ki
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 1 Temmuz 2022 #13 Yalancıymış canım doğum başlatan sancı değilmiş, bir aydır hep var
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,227 Konum Kastamonu 1 Temmuz 2022 #14 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Yalancıymış canım doğum başlatan sancı değilmiş, bir aydır hep var Genişletmek için tıkla ... İşte o sıkıntı ya ben diyorum bu yalancı sancıları her gün çekeceğime 1 gün sancı çekeyimde doğurup kurtulayım
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Yalancıymış canım doğum başlatan sancı değilmiş, bir aydır hep var Genişletmek için tıkla ... İşte o sıkıntı ya ben diyorum bu yalancı sancıları her gün çekeceğime 1 gün sancı çekeyimde doğurup kurtulayım
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 1 Temmuz 2022 #15 Mervercan' Alıntı: İşte o sıkıntı ya ben diyorum bu yalancı sancıları her gün çekeceğime 1 gün sancı çekeyimde doğurup kurtulayım Genişletmek için tıkla ... Aynen canım annem de telaş yapıyor sancı geldikçe doğuruyorum sanıyor ama çok düzensiz
Mervercan' Alıntı: İşte o sıkıntı ya ben diyorum bu yalancı sancıları her gün çekeceğime 1 gün sancı çekeyimde doğurup kurtulayım Genişletmek için tıkla ... Aynen canım annem de telaş yapıyor sancı geldikçe doğuruyorum sanıyor ama çok düzensiz
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,403 Konum Kırklareli 1 Temmuz 2022 #16 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Aynen canım annem de telaş yapıyor sancı geldikçe doğuruyorum sanıyor ama çok düzensiz Genişletmek için tıkla ... Anneler bizden daha korkak bu konuda
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Aynen canım annem de telaş yapıyor sancı geldikçe doğuruyorum sanıyor ama çok düzensiz Genişletmek için tıkla ... Anneler bizden daha korkak bu konuda
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 1 Temmuz 2022 #17 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar 38+5 doktor öğle arasına çıktı bu kağıttan anlayan var mıdır Ekli dosyayı görüntüle 2236 Genişletmek için tıkla ... Sancin çıkmış kuzum son durum ne
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar 38+5 doktor öğle arasına çıktı bu kağıttan anlayan var mıdır Ekli dosyayı görüntüle 2236 Genişletmek için tıkla ... Sancin çıkmış kuzum son durum ne
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 1 Temmuz 2022 #18 Gamze Hümeyra' Alıntı: Sancin çıkmış kuzum son durum ne Genişletmek için tıkla ... Eve geldim canım bekleyeceğiz dedi
Gamze Hümeyra' Alıntı: Sancin çıkmış kuzum son durum ne Genişletmek için tıkla ... Eve geldim canım bekleyeceğiz dedi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 1 Temmuz 2022 #19 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Eve geldim canım bekleyeceğiz dedi Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı inşallah canım
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Eve geldim canım bekleyeceğiz dedi Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı inşallah canım
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 1 Temmuz 2022 #20 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hayırlısı inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Sağolasın canım benim