Oğlum sarılık oldu yatırdılar 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan Oğlum sarılık oldu yatırdılar 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,968 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oğlum sarılık oldu yatırdılar 😔
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

...

Moderator
Mod
rank
Benimkide sarılık 15 gündür atlatamadık 16 ydı anne sütü ver dedi emiyor mama verme dedi ama bi türlü bitmedi 14.9 oldu 2 hafta önce geçen hafta 13 e gerilemişti yarın tekrar gidip bakılcak bakalım ne olcak
Geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin bebeğine.İnşaAllah geçmiştir sarılığı.💐

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar 5 günlük oldu oğlum bugün kontrolümüz vardı doktoru sarılık var deyip yatırdı ışık tedavisi görüyor emmeyi reddediyor sürekli özellikle sağ göğsüm hiç tutmuyor ağlaya ağlaya birazcık tutturabiliyorum inat edip tutmuyor ne yapacağımı bilmiyorum artık tek göğüsle doymadığı için sarılık olmuş sütüm çok ama tutmuyor 😐😔
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin 🤲

...

Moderator
Mod
rank
Sağol canım 15 günlük olduk geçmedi hala bugün idrar ve kan verdik bakalım nedeni varmı diye bakılacak tiroitlerden dolayıda olabiliyor geç iyileşme dedi inşallah bişey çıkmaz
İnşaAllah birşey çıkmaz canım.Bazı bebek geç atlatıyor.Bol bol emzirmeye çalış kuzum.Rabbim şifasını versin.

Tüm sayfalar yüklendi.