Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrblar tatlı anneler doğum yapalı on üç gün oldu oğlumun pipisinin ucu kapalı olduğu için çişini yapamıyordu doktor sünnet önerdi bizde bugün sünnet ettik çok ağlıyor dualarınızı eksik etmeyin bir an önce iyileşir inşallah. Benim gibi daha önce bu durumu yaşayan varmı
Oy canım geçmiş olsun ilk gün biraz zor olur ama merak etme küçükken yaptırmak en iyisi ertesi gün pek birşeyi kalmıyor Dr krem vermiştir sanırım bol bol sür beze yapışırsa çok ağlıyorlar damat olduğunu da görürsünüz inşallah
Oy canım geçmiş olsun ilk gün biraz zor olur ama merak etme küçükken yaptırmak en iyisi ertesi gün pek birşeyi kalmıyor Dr krem vermiştir sanırım bol bol sür beze yapışırsa çok ağlıyorlar damat olduğunu da görürsünüz inşallah
Anestolpomad vermişti bize canım hem o bölgeyi uyuşturuyordu çiş yapınca falan yanma olmuyordu her altını aldığımda sürüyordum ertesi gün zaten daha iyiydi
Mrblar tatlı anneler doğum yapalı on üç gün oldu oğlumun pipisinin ucu kapalı olduğu için çişini yapamıyordu doktor sünnet önerdi bizde bugün sünnet ettik çok ağlıyor dualarınızı eksik etmeyin bir an önce iyileşir inşallah. Benim gibi daha önce bu durumu yaşayan varmı
Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebişin benimkide 3 aylık bende istiyorum drla görüştüm ama pipisi çok küçük yaparsak gömülür biraz daha bekle dedi göz damarları tıkalı operasyon gerekiyor en az 9 aylık olması lazım anestezi vereceklermiş ozaman ikisini bir yapabiliriz dedi Dr ama daha zor olur mu bilemiyorum
Anestolpomad vermişti bize canım hem o bölgeyi uyuşturuyordu çiş yapınca falan yanma olmuyordu her altını aldığımda sürüyordum ertesi gün zaten daha iyiydi
Çok sağol canım benim . Sünnet ettiğimizden beri eskisi gibi ağlamıyor evet canı yanıyor ama eskisi gibi değil ondan önce çişini yaparken aşırı sancı oluyordu ve çokta zorlanıyordu yapamayınca da aşırı ağlıyordu. Çok şükür ilk gün hiç ağlama dı bu gece biraz ağlıyordu ama iyi şimdi . Üç gün oldu Dr beş güne iyileşir demişti. Dua et canım inşallah bir an önce iyileşir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebişin benimkide 3 aylık bende istiyorum drla görüştüm ama pipisi çok küçük yaparsak gömülür biraz daha bekle dedi göz damarları tıkalı operasyon gerekiyor en az 9 aylık olması lazım anestezi vereceklermiş ozaman ikisini bir yapabiliriz dedi Dr ama daha zor olur mu bilemiyorum
Teşekkür ederim canım. Sünnet yaptığımızdan beri daha huzurlu tabiki ağrısı var ama doktor ağrı kesici yazdı verince ağrısı diniyor. Küçük olduğu için daha anlamıyor o yüzden hiç ağlamıyor üç gün oldu sünnet edeli yavaş yavaş iyileşiyor. Durumu da çok iyi çok şükür. Dr küçük olduğu için daha erken iyileşir demişti. Sana da geçmiş olsun canım inşallah daha sağlıklı olur . Doktor iki yaşına kadar erken sünnet öneriyoruz demişti bizde beklemeden sünnet ettik.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi