Öksürük 🥴

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Egebaby tarafından oluşturulan Öksürük 🥴 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,114 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Öksürük 🥴
Konbuyu başlatan Egebaby
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
5 aylik bebeğim iki gundur yalandan oksuruyo . İlgisiz birakmiyorum surekli oyun oynuyoruz seviyoruz vs vs. İnternette arastrdim sevgi ilgi isteyince yaparmis . Nasil oksurukten vazgecire bilirim . Ögürene kdar oksürüp durup guluyo zorla öhh öh öhhh yapiyo ciglik atiyo . Bogazi tahriş olucak diye korkuyorum . Sizin bebekleriniz de boyle yapiyomu? Yapiyosa siz ne yapiyosunuz ?

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
5 aylik bebeğim iki gundur yalandan oksuruyo . İlgisiz birakmiyorum surekli oyun oynuyoruz seviyoruz vs vs. İnternette arastrdim sevgi ilgi isteyince yaparmis . Nasil oksurukten vazgecire bilirim . Ögürene kdar oksürüp durup guluyo zorla öhh öh öhhh yapiyo ciglik atiyo . Bogazi tahriş olucak diye korkuyorum . Sizin bebekleriniz de boyle yapiyomu? Yapiyosa siz ne yapiyosunuz ?
Kızımda 5. ayda ara ara yapıyodu boğazında tahriş olmuyor canım korkma hatta bi kere yaptığında taklit ettim iyi bişey sandı bı süre devam etti her yaptığında konuştum ilgisini başka yöne çektim sonra unuttu gitti zamanla düzelecek merak etme

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızımda 5. ayda ara ara yapıyodu boğazında tahriş olmuyor canım korkma hatta bi kere yaptığında taklit ettim iyi bişey sandı bı süre devam etti her yaptığında konuştum ilgisini başka yöne çektim sonra unuttu gitti zamanla düzelecek merak etme
Bnde konusmayi denicem canim bu aklima hic gelmedi hep konusuyorum aslinda . İlgisini baska seye cekiyorum ama fayda etmiyor bazen .

Canım acaba öksürmek dikkatini mi çekiyor yani oksurmeyi mi keşfediyor bazen benimki de yapıyor ama sık sık değil bı öksürmeye başlıyor konuşuyorum seni mi hileci seni mi diyorum guluveriyor gülmeye başlıyor sonra tekrar yapmiyor

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Canım acaba öksürmek dikkatini mi çekiyor yani oksurmeyi mi keşfediyor bazen benimki de yapıyor ama sık sık değil bı öksürmeye başlıyor konuşuyorum seni mi hileci seni mi diyorum guluveriyor gülmeye başlıyor sonra tekrar yapmiyor
Kontrole gittik bugun . Gayet guzel.dedi hersey . butun kontrollerinden sonra okusuruyor dedim öhh öhh yapip guluyor ..evet usutmus dedi ilac verdi 🙄 masallah hic birseyi yok Aslinda . Her ihtimale karsi bir iki gun vericem ilacindan 1 hafta sonra tekrar kontrol istedi . Menenjit asisi oldu onun verdigi bir uyku hali halsizlik var sadece 🤷 anlamadim bisey

Kontrole gittik bugun . Gayet guzel.dedi hersey . butun kontrollerinden sonra okusuruyor dedim öhh öhh yapip guluyor ..evet usutmus dedi ilac verdi 🙄 masallah hic birseyi yok Aslinda . Her ihtimale karsi bir iki gun vericem ilacindan 1 hafta sonra tekrar kontrol istedi . Menenjit asisi oldu onun verdigi bir uyku hali halsizlik var sadece 🤷 anlamadim bisey
Anladım kuzum geçmiş olsun .bu aşılar zaten 🤦her vurdurdugunuzda en az 3 gün gece uyumayı bırak sabahlara kadar ağlıyor kuzum biyeri mi ağrıyor ne hemşire kas ve baş ağrısı huzursuzluk ateş olabilir demişti ateş fazla olmuyor ama aşırı huzursuz oluyor bende rota aşısı yaptircam bu ay canım sen menenjit aşısı kaçıncı ayda yapılıyor

...

Moderator
Mod
rank
Ben onu yerim ya♥️.Büyümüşte ilgi istiyor.Benimki 1 aylık olmak üzere.Sesime tepki verip güleceği zamanı bekliyorum😘.Doktora bir sor istersen canım.Birşey tavsiye verebilir.Bu arada öpüyorum prensesini çok😍

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Ben onu yerim ya♥️.Büyümüşte ilgi istiyor.Benimki 1 aylık olmak üzere.Sesime tepki verip güleceği zamanı bekliyorum😘.Doktora bir sor istersen canım.Birşey tavsiye verebilir.Bu arada öpüyorum prensesini çok😍
Oglum var benim kuzum 🥰 cabucak buyuyorlar sesini duyunca donup bakiyor sana konustugunda guluyor kalabliktan seni taniyor hepsi cok guzel 🤍🤍soyledim kontrolunde hersey cok guzel bir prblm yok dedi . Oksruyo dedim sozde bi oksruk yapip guluyo . Aaa ilac yazalim usutmustur 5 gun snrda bi kontrol edelim dedi . Sacmladi resmen kontrol ederkn biseyi yok dedi bn diyince usuttmus dedi 😬 bogazda burunda gogsnu srtini dnlerkn sorun yoktu 🤦‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladım kuzum geçmiş olsun .bu aşılar zaten 🤦her vurdurdugunuzda en az 3 gün gece uyumayı bırak sabahlara kadar ağlıyor kuzum biyeri mi ağrıyor ne hemşire kas ve baş ağrısı huzursuzluk ateş olabilir demişti ateş fazla olmuyor ama aşırı huzursuz oluyor bende rota aşısı yaptircam bu ay canım sen menenjit aşısı kaçıncı ayda yapılıyor
Uyku cok yapiyor ogluma heo uyumak istiyor asinolunca bide cok cit kirildim halleri oluyo 🤦‍♀️😂..
Canim 2 aylikken rotarix asisinin 1 dozunu oldu 3 aylikken nimenrix (menenjit) 1 dozunu oldu 4 ayliken rotarix 2doz bitti 5 ay sonunda nimenrix 2 doz oldu . 13 aylikkende 3 son pEkistirme dozunu olucak . Asilarin markalarina gore degisiyormus rotaya 3-4 ayllikken yaptitmaya baslayan doktorlar da var .
Biz eczaneden aldik rotayi zaten agizdan damla olarak veriliyo hemen agizdan verdim (1 aylik kontrolumuzde doktor onu sizde verebilirsiniz dedi .) Eczanede hemen verdim agizdan . Ates vs yapmiyor zaten . Nimenrix ates yapmadi hic ama takip edilmesi gerektigini soyledi doktorumuz .

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.