Sorum var Önemlii

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Önemlii başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,842 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Önemlii
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Çok güzel anlattınız teşekkür ederim sagolun 🥰😘😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Değilmi ya 🥰😊

Değilmi ya 🥰😊

30 haftalığa girecz perşembe günü ama bebeğimin suyu fazla fazla su tüketmem yanlış olurmu birde ne kadar yürüyeyim sabah mı akşam mı yürüyüş yapayım
Rica ederim canım ☺️

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum burda sorupta kendini hiç korkutma her gebelik ve her doğum bir değildir kişiden kişiye değişiyor rahim ağzı genişliğine bağlı bazı insanların rahim ağzı geniş olduğu için kolay doğum geçiriyorlar bazıları ise bunun tam tersi daha zor bir doğum oluyor ama sana tavsiyem doğru ıkınma ile doğumu daha da hızlandırırsın ben doğumda doğru bir şekilde ikinamadim hatta ebe de bana demişti doğru bir şekilde ikinsaydin doğumun daha kolay ve daha hızlı olurdu demişti
aynen sana katılıyorum bende öyle düşünüyorum herkesin gebeliği farklı herkesin vücudu farklı

Dogundan doğuma değişir o mesela benim teyzem doğum sancısı suyu gelmiş evdeymis enisteme git araba bul ben doğuruyorum demiş eniştem gelene kadar evde kendi başına doğurup göbeğini bile kesmiş
ay maşallah 🧿

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
İnşaallah canım acısına biraz katlanıyosun gerisi kolay bebek doğar doğmaz gerçekten ağrın falan kalmıyo için boşaldığı için belkide dikişinde olmazsa mis gibi dikişin olursa biraz yatar gibi oturuyosun okadar 😌
Aynen cnm iki tane normal doğumum Var ikisi de suni sancılı ve dikisli ama şükür kolaydı 10 dk sürmüştü şükür valla gebeliklerim de çok rahatı fakat bunda çok riskli ve zor geçtiği için çok korkuyorum cnm bide küçüktüm diğerlerinde çokta rahatı inş buda böyle olur hiçbir sıkıntı çıkmaz tatlım ya

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ilk gebeliğim hiç bir şey hakkında bilgim yok normal doğum çokmu zor ya korkuyorum o an ne yapmak gerekir yardımcı olurmusunuz
Doğum aynı şey değildir kimi kadının hastalıkları vardır aile evliliği gibi sorunlar varsa bebekde yada annenin doğumu diğer kadınlarla aynı olmuyor
Evet normal doğum zor ama ilk olduğu için bilmen gereken tek şey var. Oda bebek hakkında çok şey söyleyecekler ve her söylenene inanma doktorlar bazen abartıyor yada biseyi yokken herşeyi varmış gibi gösteriyor ve ilk gebelikde doğum. Biraz daha kolay olduğunu düşünüyorum. Ve kesinlikle ağrın sancın yokken hastaneye gitmeni tavsiye etmem. Bol bol nefes egzersiz yapabilirsin doğumda nefes egzersizleri çok işe yarıyor ❤️

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ilk gebeliğim hiç bir şey hakkında bilgim yok normal doğum çokmu zor ya korkuyorum o an ne yapmak gerekir yardımcı olurmusunuz
Benimde ilk gebelik hiç korkum yok başından beridir 1 2hafta kaldı çevremdede hiç olumlu doğum anlatan yok ama ben inanıyorum rahat geçecek biraz hazırlanırsan neden olmasın doğum doğal bir olgu tüm hayvanlarda doğuruyor kendi halinde korku olumsuzluk getirir olumlama yap iyi olacak emin ol 🤭

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Aynen cnm iki tane normal doğumum Var ikisi de suni sancılı ve dikisli ama şükür kolaydı 10 dk sürmüştü şükür valla gebeliklerim de çok rahatı fakat bunda çok riskli ve zor geçtiği için çok korkuyorum cnm bide küçüktüm diğerlerinde çokta rahatı inş buda böyle olur hiçbir sıkıntı çıkmaz tatlım ya
İnşaallah canım

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Doğum aynı şey değildir kimi kadının hastalıkları vardır aile evliliği gibi sorunlar varsa bebekde yada annenin doğumu diğer kadınlarla aynı olmuyor
Evet normal doğum zor ama ilk olduğu için bilmen gereken tek şey var. Oda bebek hakkında çok şey söyleyecekler ve her söylenene inanma doktorlar bazen abartıyor yada biseyi yokken herşeyi varmış gibi gösteriyor ve ilk gebelikde doğum. Biraz daha kolay olduğunu düşünüyorum. Ve kesinlikle ağrın sancın yokken hastaneye gitmeni tavsiye etmem. Bol bol nefes egzersiz yapabilirsin doğumda nefes egzersizleri çok işe yarıyor ❤️
Teşekkür ederim canım benim 🌹

Tüm sayfalar yüklendi.