Oruç tutmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gule30 tarafından oluşturulan Oruç tutmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,810 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oruç tutmak
Konbuyu başlatan Gule30
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Asaf_yusuf

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yarın kandil ve ben oruç tutmak istiyorum çünkü daha 6 haftalık hamileyim . Ama eşim diyor ki tutma bebeğime zarar gelirse kızarım falan. Kararsızım gizli mi tutsam acaba 😓 Allah korusun hangi sebeple olursa olsun düşük olursa suçlu olurum bir ömür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar yarın kandil ve ben oruç tutmak istiyorum çünkü daha 6 haftalık hamileyim . Ama eşim diyor ki tutma bebeğime zarar gelirse kızarım falan. Kararsızım gizli mi tutsam acaba 😓 Allah korusun hangi sebeple olursa olsun düşük olursa suçlu olurum bir ömür konuşur 😭
Kaza orucunuz yoksa ve eşinizin rızası yoksa zaten oruç tutamaz siniz .(nafile oruçlarda eşin rızası gerekiyor )gebelik içinde extra bı durumunuz yoksa tutabilirsiniz unutmayalım ki bebeği besleyen hayatta tutan yediklerimiz değil Allah'tır yediklerimiz görünen bahsnedir .eşinizi ikna edibilirseniz tutmakta bı sakınca yok

Gule30

Kayıtlı Üye
rank

Kaza orucunuz yoksa ve eşinizin rızası yoksa zaten oruç tutamaz siniz .(nafile oruçlarda eşin rızası gerekiyor )gebelik içinde extra bı durumunuz yoksa tutabilirsiniz unutmayalım ki bebeği besleyen hayatta tutan yediklerimiz değil Allah'tır yediklerimiz görünen bahsnedir .eşinizi ikna edibilirseniz tutmakta bı sakınca yok
Tamam cnm sagol

Valal ben doktora sordum diyor tutma sonra kaza yap diyor.. ama Bebek e sıkıntı olmazsa ben tutmayı düşünüyorum .. çevremde çok gebe oruç tuttu bende bebeğim de sıkıntı çıkmazsa tutcam ama doktorlar hic bir zman tür demez
Aynen tut demezler

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yarın kandil ve ben oruç tutmak istiyorum çünkü daha 6 haftalık hamileyim . Ama eşim diyor ki tutma bebeğime zarar gelirse kızarım falan. Kararsızım gizli mi tutsam acaba 😓 Allah korusun hangi sebeple olursa olsun düşük olursa suçlu olurum bir ömür konuşur 😭
Canım bence tutmanda bi sakınca yok.. zaten ilk 3 ay anneden besleniyor bi bebek..

Tüm sayfalar yüklendi.