Sorum var Oruç ve hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bahriye tarafından oluşturulan Oruç ve hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 135 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oruç ve hamilelik
Konbuyu başlatan Bahriye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynp
B

Bahriye

Guest
Son adet tarihime göre 5 haftalık ama benim tahminime göre 3 haftalık gebeyim. Sizce oruç tutmalı miyim yoksa bebeğe zararı olur mu

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Son adet tarihime göre 5 haftalık ama benim tahminime göre 3 haftalık gebeyim. Sizce oruç tutmalı miyim yoksa bebeğe zararı olur mu
Canım benim bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk üç ve son üç ayı öneriliyor bebeğin gelişimi için

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 37. Haftasındasınız.
Doğum zamanı gelmiş olsa bile planlı sezaryen yapılacaksa 39. haftaya kadar beklemek gerekir. Kasılmalarla birlikte vajinal akıntıda artış başlar. bebek hareketlerini
takip etmeniz gerekir. doğum ile ilgili kaygı ve korkular da artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 47 cm ağırlıgı 2850 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim yengeminde 5 haftalikti orucun başında tuttu ha şimdiye kadar tutmadiysan kaldı bir gün bir günde tutma bence seni rahatsız ediyorsa

Tüm sayfalar yüklendi.