Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar benim 10hafalik kızım var oruç sence tutmalimiyim tutmayı çok istiyorum kızım aç kalır mı sizce sahurdan sonra ezana 10dk klaa rezene çayı içsem yeterli olurmu sütüm kafam çok karışık bı akıl verin kizlar
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Kizlar benim 10hafalik kızım var oruç sence tutmalimiyim tutmayı çok istiyorum kızım aç kalır mı sizce sahurdan sonra ezana 10dk klaa rezene çayı içsem yeterli olurmu sütüm kafam çok karışık bı akıl verin kizlar
Bebeğin henüz küçük ve süt üretiminin en yoğun olduğu haftalardasın canımm. Rabbim zaten emziren anneler be gebeler için zorunlu kılmamış ki . Bence tutma derim
Yani canım sütün eğer çoksa tutabilirsin ama ezana kadar bol su rezene iç yeşillik dereotu ye bol bol sütün azalmasın sık sık emzir bir kaç gün bak sorun yoksa devam et ama sütün azalıyorsa sende dayanamıyorsan açlığa yani ozaman senin kararın tutmayabilirsin
Kız ne acelen var uyan bi kendine gel öyle yaz milleti yanlış yönlendiriyor dün az daha kadın iki aylık bebeğe iftar yemeği hazırlıyordu ilahi cagnur ya Allah da seni güldürsün vallahi sesli güldüm gece gece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım bi iki gün dene istersen eğer baktın ki doyuyor sesi çıkmıyorsa devam edersin benim bebeğim dört aylıktı sütüm de pek yoktu acemiydim bilmiyodum tuttum bebeğe ekstra dan birşeyde vermedim daha küçük diye garibim durmadan ağlıyordu bende gazı var ondan agliyo diyordum Ramazan'ın son günlerinde farkettim ki aç bebek iftiradan sonra sütüm cogaliyordu sesi çıkmıyordu garibin yani gündüz ağladığı kadar aglamiyordu en azından
Kız ne acelen var uyan bi kendine gel öyle yaz milleti yanlış yönlendiriyor dün az daha kadın iki aylık bebeğe iftar yemeği hazırlıyordu ilahi cagnur ya Allah da seni güldürsün vallahi sesli güldüm gece gece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım bi iki gün dene istersen eğer baktın ki doyuyor sesi çıkmıyorsa devam edersin benim bebeğim dört aylıktı sütüm de pek yoktu acemiydim bilmiyodum tuttum bebeğe ekstra dan birşeyde vermedim daha küçük diye garibim durmadan ağlıyordu bende gazı var ondan agliyo diyordum Ramazan'ın son günlerinde farkettim ki aç bebek iftiradan sonra sütüm cogaliyordu sesi çıkmıyordu garibin yani gündüz ağladığı kadar aglamiyordu en azından
Kizlar yorumlarınız için çok teşekkürler ben tututum sütüm yetti hiç sesi cikmiiyotdu emiyordu uyuyordu çokta acikmadim sadece biraz susadım suanlil iyi gidiyor inslahh hep öyle devam eder sadece süt veriyorum mama kullAnmiyorum