Özel olqcak ama sorum var

• Konbuyu başlatan Brm
  • Toplam 11 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Brm tarafından oluşturulan Özel olqcak ama sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,728 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özel olqcak ama sorum var
Konbuyu başlatan Brm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee
B

Brm

Guest
Kızlar özelde doğum yapicam sezeryan istemiyorum ama zorlarlarsa diye bilgi sahibi olmak istiyorum ilk defa normal doğum yapınca rahim de çok fazla değişiklik oluyormu ne kadar sürede eski haline geliyor sezeryanda öyle bir durum yok değilmi dikişler ne kadar sürede iyilesiyor

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar özelde doğum yapicam sezeryan istemiyorum ama zorlarlarsa diye bilgi sahibi olmak istiyorum ilk defa normal doğum yapınca rahim de çok fazla değişiklik oluyormu ne kadar sürede eski haline geliyor sezeryanda öyle bir durum yok değilmi dikişler ne kadar sürede iyilesiyor
Ben özel de sezeryan oldum, yapıştırma yaptılar dikiş atmadılar, hastaneden çıkarken ameliyat yerimin üstünü açıp birşey sıktılar birdaha kapatmadılar pansumanım falan da olmadı. Duş falan herşey serbestti hiç fark edilmeden kapandı gitti

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryanda ilk hafta ağrın oluyor ama dayanılmayacak kadar değil bol yürüyüş ve su içmeyle 1 haftaya toparlamiştim ben daha doğrusu bebekle ilgilenmekten ağrı sızı düşünmemistim bı baktım iyilesmisim

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Ben özel de sezeryan oldum, yapıştırma yaptılar dikiş atmadılar, hastaneden çıkarken ameliyat yerimin üstünü açıp birşey sıktılar birdaha kapatmadılar pansumanım falan da olmadı. Duş falan herşey serbestti hiç fark edilmeden kapandı gitti
Ben 3 tane normal doğum yaptim 4 bebegimi mecbur sezaryenla aldılar ama 1 aylık olduk hala çok ağrıyor ve böyle kizarip mercimek tanesi gibi sismis neden acaba

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bn iki sezeryan gecirdim 1 haftada ayaga kalkip ufak ufak islerimi yaptim tabi tam anlamiyla iyilesmek bir bucuk ayi buluyor rahat yatip kalkabilmek tabi normal dogum olsa senin icin daha iyi olur daha cabuk toparlanursin

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ben 3 tane normal doğum yaptim 4 bebegimi mecbur sezaryenla aldılar ama 1 aylık olduk hala çok ağrıyor ve böyle kizarip mercimek tanesi gibi sismis neden acaba
Allah Allah bilmiyorum ki hiç başıma gelmedi, mikrop falan mı kaptı acaba doktora bi danışsaydın çok geçmiş olsun 🙏🥰

B

Brm

Guest
Yapıştırma dikiş denilen şeyi bugün sezeryan olanlar mi oluyor yoksa özel birşey mi aceba bende normal istiyorum ama özeller biraz sezeryan yönlendiriyor kızlar 20 günüm kaldı bakalım ne olacak bende merak ediyorumbebek dönerse normal yaparız dedi doktor ama 38. Haftada kontrolüm var bebek de dönmedi gibi en sert yuvarlak birşey hala karnımın üstünde harket ediyor sanırım kafasi

B

Brm

Guest
Yapıştırma dikişi bütün sezeryan olanlara mi yapıyorlar özel bir şeymi yoksa bende normal istiyorum ama özeller biraz sezeryana yönlendiriyor 38. Haftada kontrolüm var bebek dönerse normal olacak bebek de dönmedi gibi sert yuvarlak şey hala karnımın üstünde hareket ediyor 20 günüm kaldı

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Allah Allah bilmiyorum ki hiç başıma gelmedi, mikrop falan mı kaptı acaba doktora bi danışsaydın çok geçmiş olsun 🙏🥰
Teşekkürler valla doktorada gitmedim malum dikişli olduğum için özel bolgemi temizlemem gerekiyor cok canım yandığında için kaldim oylece bnde sasirdim ne yapicagimi 😊😊

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkürler valla doktorada gitmedim malum dikişli olduğum için özel bolgemi temizlemem gerekiyor cok canım yandığında için kaldim oylece bnde sasirdim ne yapicagimi 😊😊
Allah yardımcın olsun canım, ya ben ilk doğum da çok çabuk atlattım, sürekli ayaktaydım hiç yatmadım. İnşallah ikinci de öyle olur, bu hamileliğim de başka doktora gidiyorum açıkçası korkuyorum başıma neler gelcek diye 😳

Tüm sayfalar yüklendi.